Paris fashion week : Λατρέψαμε το color blocking του oίκου Balmain, φθινοπώρο-χειμώνα 2015/2016

Οι διαφάνειες και τα κρόσια, έκλεψαν την παράσταση...
Paris fashion week : Λατρέψαμε το color blocking του oίκου Balmain, φθινοπώρο-χειμώνα 2015/2016



Η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι ξεκίνησε δυναμικά και δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στον οίκο Balmain. Tα τελευταία χρόνια πάντα έχει κάποια νέα τάση να προτείνει με αποτέλεσμα να ανανεώνεται συνεχώς και να τον προτιμούν χωρίς δεύτερη σκέψη οι πιο πολλές celebrities και όχι μόνο.

Η συγκεκριμένη συλλογή βασίστηκε στο αγαπημένο color blocking, με το πορτοκαλί να πρωταγωνιστεί στην χρωματική παλέτα του show.

Το χαρακτηριστικό jacket του οίκου, το βλέπουμε σε πολλές εκδοχές σε συνδυασμό με διαφορετικά υλικά όπως γούνα, δαντέλα, δέρμα κα χρωματιστά κρόσια. Από την πασαρέλα του οίκου Balmain, δεν έλειψαν και τα it girls και ανερχόμενα μοντέλα Kendall Jenner και Gigi Hadid, που έλαμψαν μέσα στις ιδιαίτερες και παντα fashion forward.

Mε σιγουριά μπορούμε να πούμε ότι η συγκεκριμένη συλλογή θα εμπνεύσει και θα προωθηθεί στα καταστήματα λιανικής γενικότερα, γι' αυτό κορίτσια ετοιμαστείτε τον ερχόμενο χειμώνα να δοκιμάσετε όλα τα trends που προτείνει οίκος, όπως τα παντελόνια με τις πτυχώσεις, τις ρίγες και τα έντονα χρώματα.

Ας ρίξουμε μαζί μια ματιά στις sexy και chic δημιουργίες :