Μόδα Άνοιξη 2016 : Φόρεσε κάθε μέρα - όλη μέρα δαντελένια ρούχα, είναι τάση (+ ρεπορτάζ αγοράς)

Το πιο ρομαντικό, σέξι και stylish ύφασμα είναι και πάλι εδώ...
Μόδα Άνοιξη 2016 : Φόρεσε κάθε μέρα - όλη μέρα δαντελένια ρούχα, είναι τάση (+ ρεπορτάζ αγοράς)



Ας αναλύσουμε το κεφάλαιο δαντέλα! Σε μια γρήγορη έρευνα που κάναμε, η τέχνη της δαντέλας, ξεκίνησε τον 15ο αιώνα, από τη μέκκα της μόδας, την Ιταλία. Από τότε μέχρι και σήμερα, πρωταγωνιστεί στα ντεφιλέ των σχεδιαστών, αριστοκρατική και συχρόνως ρομαντική, την επιλέγουν αρκετές celebrities σε επίσημες εμφανίσεις τους , αλλά ακόμα και στο street style .

Πώς μπορείς να την φορέσεις; Υπάρχουν πολλοί τρόποι, αν επιλέξεις να κάνεις μια βραδινή εμφάνιση, βάλε ένα φόρεμα (με δαντέλα πάντα) και μετά δεν έχεις να κάνεις πολλά, ένα ωραίο ζευγάρι πέδιλα , ένα cluch και ολοκληρώνεις με διακριτικά σκουλαρίκια.

Αν πάλι επιλέξεις να κάνεις μια καθημερινή εμφάνιση, με lace στοιχεία, βάλε μια φούστα, και συνδύασέ την με ένα απλό top, sneakers και oversized τσάντα. Όπως και αν επιλέξεις να την φορέσεις , θα έχεις ένα πολυ ρομαντικό αποτέλεσμα, που θα κλέψει σίγουρα τις εντυπώσεις. Οι φετινές τάσεις, θέλουν την δαντέλα, ρομαντική και περισσότερο σε λευκές αποχρώσεις, άν είσαι όμως λίγο πιο τολμηρή μπορείς να βάλεις και χρώμα. Απόλυτα ανοιξιάτικη επιλογή και must have της ντουλάπας σου!

Ψάξαμε και βρήκαμε τα αγαπημένα μας lace up φορέματα και όχι μόνο, σορτσάκια, φούστες  και tops και σου προτείνουμε να πάρεις ιδέες και στην επόμενη έξοδο σου και να προτιμήσεις LACE! Όλα αυτά στην gallery που ακολουθεί!

Για extra στιλ και προστασία δες εδώ, τα πιο εντυπωσιακά jacket που ταιριάζουν ιδανικά με τον ''τρελό'' καιρό.