Ανοιξιάτικα jacket : Αυτά είναι τα ανοιξιάτικα jacket που θα φορέσεις αυτή την εποχή (+ ρεπορτάζ αγοράς)

Μια κρύο, μια ζέστη, θα τα χρειαστείς...
Ανοιξιάτικα jacket : Αυτά είναι τα ανοιξιάτικα jacket που θα φορέσεις αυτή την εποχή (+ ρεπορτάζ αγοράς)



 Έχει μυρίσει για τα κάλα άνοιξη , και όλες μας περιμένουμε σιγά σιγά το καλοκαίρι . Δεν έχει ούτε πολύ κρύο, ουτέ πολλή ζέστη.Σε βλέπω μπροστά στην ντουλάπα σου να αναρωτιέσαι τι θα βάλεις πάλι σήμερα, κοντό ,μακρύ; Και με τι θα το συνδυάσεις από πάνω ; Έχουμε βρεί την λύση στο πρόβλημά σου...

Jackets! Σε γήινες αποχρώσεις κυρίως, για να πηγαίνουν με όλα, με λουλούδια ή χωρίς, στρατιωτικά και χακί, σε απαλό ροζ ή λευκό και φυσικά σε ότι άλλο minimal και απλό σχέδιο, θα γίνουν τα αγαπημένα σου must-have της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας σου.

Μπορείς να τα φορέσεις με σορτς, φορέματα,παντελόνια, με λίγα λόγια, με τα πάντα. Θα κάνουν το look σου να μην φαίνεται ούτε πολύ χειμωνιάτικο αλλά ούτε πολύ καλοκαιρινό  Απαραίτητα στην ντουλάπα σου, ειδικά την άνοιξη και το φθινόπωρο, τις δύο μεταβατικές περιόδους του χρόνου, που μπερδευόμαστε όσον αφορά τις στιλιστικές μας επιλογές.

Έχουμε ετοιμάσει τα must have jackets της άνοιξης , που κυριολεκτικά θα σου λύσουν τα χέρια ! Ρίξε μια ματιά στην gallery που ακολουθεί και διάλεξε τα αγαπημένα σου item.

Την άνοιξη φοράμε baby pink! Δες εδώ την Gigi Hadid με το ιδανικό total ροζ look!