Παπούτσια 2016 : Αφού ο Christian Louboutin παρουσίασε ολοκληρωμένη συλλογή με flat, φέτος θα τα φορέσεις και εσύ!

Το ρεπορτάζ αγοράς είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι...
Παπούτσια 2016 : Αφού ο Christian Louboutin παρουσίασε ολοκληρωμένη συλλογή με flat, φέτος θα τα φορέσεις και εσύ!



Αυτά και αν ήταν νέα! O Christian Louboutin, αψηφά για λίγο τα διάσημα 12ποντα ψηλοτάκουνα που αποτελούν όνειρο για πολλές γυναίκες και λανσάρει ολοκληρωμένη σειρά με flat. Ναι καλά διάβασες! Και το καλύτερο; Η συγκεκριμένη συλλογή αποτελείται από 7 αποχρώσεις της nude απόχρωσης 'ετσι ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με κάθε επιδερμίδα γυναίκας.Τέλειο;

Άρα τι καλύτερο από το να ακολουθήσεις τον μετρ των παπουτσιών και φέτος να δοκιμάσεις flat! Μην τα φοβάσαι είναι τάση και θα την λατρέψεις!

Τι να επιλέξεις : Αν δεν έχεις ξαναδοκιμάσει flat και ειδικότερα σε στιλ μπαλαρίνας, κάνε την αρχή με την safe επιλογή του nude χρώματος. Με αυτόν τον τρόπο θα τα εντάξεις στο καθημερινό σου ντύσιμο και θα σε βολέψουν από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ.

- Αν πάλι είσαι συνηθισμένη στα ίσια παπούτσια, παίξε λίγο με τα ιδιαίτερα μοτίβα, τα σχέδια και τα λουράκια.

Πως να τα συνδυάσεις : Εδώ τα πράγματα είναι πιο εύκολα από όσο νομίζεις! Συνδύασε πολύ εύκολα τα flat σου με cigarette παντελόνια, girly φορέματα, ανοιξιάτικα σορτς και γιατί όχι με τα αγαπημένα σου τζιν παντελόνια. 

Στην gallery που ακολουθεί, θα θαυμάσεις και θα εντυπωσιαστείς από τα flat που διαλέξαμε για εσένα να φοράσεις αυτή την άνοιξη.

Άλλη μια στιλάτη πρόταση που μπορείς να κάνεις όσον αφορά τα παπούτσια σου είναι να φορέσεις mules! Αν τολμάς να τα δοκιμάσεις, check εδώ τις καλύτερες επιλογές!