Παπούτσια 2016 : Εσύ τολμάς να τα φορέσεις; 18 mules για το πιο ιδιαίτερο look

Επιστροφή στην δεκαετία του 90 λοιπόν...
Παπούτσια 2016 : Εσύ τολμάς να τα φορέσεις; 18 mules για το πιο ιδιαίτερο look



Mules (ή αλλιώς τσόκαρα!), εκείνα τα παπούτσια που αφήνουν ακάλυπτες τις φτέρνες μας και κάνουν την εμφάνιση μας, ιδιαίτερη και κυρίως στιλάτη.

Στην δεκαετία του 90' τα φόρεσε η μαμά σου (και εσύ τα δοκιμάζες κρυφά μπροστά στον καθρέπτη σου) και ήρθε η ώρα να τα δοκιμάσεις. Τι λες; Τολμάς;

Τι να επιλέξεις : Oι επιλογές σου πολλές! Διάλεξε mules είτε με ψηλό είτε χαμηλό τακούνι και ένταξε τα στο καθημερινό σου στιλ και όχι μόνο. Όσον αφορά τα σχέδια, στα καταστήματα θα βρεις mules σε έντονα χρώματα ή και παλ αποχρώσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα συναντήσεις παπούτσια σε έντονα print και μοτίβα. 

- Αν είσαι fan των statement παπουτσιών, μην πεις όχι στα mules που ξεχωρίζουν για τις διαφάνειες τους και τα μεταλλικά τους χρώματα.

Πως να τα συνδυάσεις : Πριν ξεκινήσεις οποιοδήποτε στιλιστικό συνδυασμό, θυμήσου ότι τα mules κατά 99% ταιριάζουν με γυμνά πόδια. Άρα μονόδρομο αποτελούν οι ζιπ-κιλότ, τα φορέματα και τα σορτς, αν θες τα mules σου να αναδειχτούν με τον καλύτερο και πιο εντυπωσιακό τρόπο. 

Aφού τώρα ξέρεις πολύ καλα τι να επιλέξεις αλλά και πως να το συνδυάσεις, check στην gallery που ακολουθεί τα πιο stylish και ιδιαίτερα mules. Είναι υ-π-έ-ρ-ο-χ-α όλα!

Εκτός από τα mules, μεγάλη τάση στα παπούτσια αποτελούν και οι μεταλλικές αποχρώσεις. Δες εδώ τις επιλογές μας!