Παπούτσια 2016 : Metallic evolution : 20 παπούτσια σε μεταλλικές αποχρώσεις που θα ερωτευτείς

Αδιαμφισβήτητα η τάση της χρονιάς...
Παπούτσια 2016 : Metallic evolution : 20 παπούτσια σε μεταλλικές αποχρώσεις που θα ερωτευτείς



Τα είδες τον χειμώνα και αυτή την άνοιξη θα τα δεις ακόμα περισσότερο αφού τα μεταλλικά παπούτσια αποτελούν την πιο hot τάση της χρονιάς. Ψηλοτάκουνα, flat, με κορδόνια ή όχι, τώρα τα χρυσά, τα ασημένια και σε ότι άλλη απόχρωση παπούτσια μπορείς να φανταστείς, είναι εδώ για να μεταμορφώσουν το προσωπικό σου στιλ με μια και μόνο κίνηση.

Πριν πραγματοποιήσεις την συγκεκριμένη αγορά, διάβασε το όλο το άρθρο και ένα είναι το σίγουρο, σήμερα θα βρεις το μεταλλικό παπούτσι των ονείρων σου.

Τι να επιλέξεις : Aυτό το σημείο δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου, μιας και θα βρεις μεταλλικά παπούτσια σε ότι σχέδιο μπορείς να φανταστείς. Mπαλαρίνες, brogues, ψηλοτάκουνα ακόμα και sneakers, όλα έχουν ντυθεί στις πιο ιδιαίτερες μεταλλικές αποχρώσεις, κάνοντας όλα τα look μας μοναδικά και εντυπωσιακά. Διάλεξε εκείνο που σου ταιριάζει και φόρεσε το από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Πως να το συνδυάσεις : Ετοιμάζεσαι για το γραφείο και θέλεις να ανανεώσεις το office look σου; Δοκίμασε ένα total μαύρο look και συνδύασε το με ένα ζευγάρι ασημένια brogues και θα είσαι τέλεια. Αν πάλι είσαι του πιο casual στιλ, δοκίμασε ένα γκρι φόρεμα και διάλεξε στο κάτω μέρος μεταλλικά αθλητικά σε όποια απόχρωση εσύ θες. Άφησε την φαντασία σου ελεύθερη και βάλε στην ζωή σου τα μεταλλικά παπούτσια και ένα είναι σίγουρο, δεν θα περάσεις απαρατήρητη.

Στην gallery που ακολουθεί, δες 20 παπούτσια που οι υπέροχες μεταλλικές αποχρώσεις θα σε ενθουσιάσουν!

Eίσαι έτοιμη για ένα καλό ξεκαθάρισμα στη ντουλάπα σου; Αν ναι, δες εδώ τι πρέπει να κρατήσεις και τι να πετάξεις!