Μόδα χειμώνας 2016: Τα παστέλ παπούτσια είναι η επόμενη σου αγορά (+ ρεπορτάζ αγοράς)

18 stylish επιλογές για να διαλέξεις...
Μόδα χειμώνας 2016: Τα παστέλ παπούτσια είναι η επόμενη σου αγορά (+ ρεπορτάζ αγοράς)



Όσο ανοίγει ο καιρός, τόσο πιο πολύ θα βλέπουμε μπροστά μας πιο ανοιχτόχρωμες και γλυκές αποχρώσεις. Αυτό φυσικά αρέσει σε όλες τις γυναίκες αφού είμαστε από φύση μας ρομαντικές. Τα pastel χρώματα ανήκουν στην κατηγορία αυτή και αξίζει να σε ενημερώσουμε ότι επιστρέφουν δυναμικά και αυτή τη φορά μέσω των παπουτσιών.

Δώσε από τώρα στο μουντό χειμώνα λίγο χρώμα και κάνε την διαφορά...

Τι να επιλέξεις : Ήδη τα καταστήματα και τα e-shop έχουν στα ράφια τους τα πρώτα κομμάτια από τις συλλογές για την άνοιξη 16', άρα δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις κάποιο ζευγάρι παπούτσια σε παστέλ χρώματα. Από sneakers, μέχρι flat και ψηλοτάκουνα, τα παστέλ παπούτσια θα ανανεώσουν το στιλ σου στην στιγμή, αφήνοντας σιγά-σιγά πίσω σου τον χειμώνα.

Πως να τα φορέσεις : Λόγω του παστέλ χρώματος (όποιο και αν είναι αυτό) που είναι αχνό και όχι υπερβολικό, μπορείς να τα φορέσεις και να τα συνδυάσεις με όλα. Διάλεξε το αγαπημένο σου παστέλ παπούτσι και συνδύασε τα με ένα total pastel look ή με ένα άλλο μονόχρωμο outfit της επιλογής σου.

Άλλη μια ωραία στιλιστική ιδέα είναι να επιλέξεις ένα total denim look και να ''σπάσεις'' το casual chic είτε με παστελ sneakers ή strappy πέδιλα.

Eπένδυσε στα πιο ''γλυκά'' παπούτσια και παίξε με την πιο candy τάση! Στην gallery που ακολουθεί, δες τα 18 σχέδια που διαλέξαμε για εσένα. Ένα είναι το σίγουρο, θα ερωτευτείς παραπάνω από ένα παστέλ ζευγάρι.

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων!

Συνδύασε τα παστέλ παπούτσια σου, με ένα casual denim τζάκετ. Δες εδώ τις 15 επιλογές μας!