Μόδα χειμώνας 2016: 15 denim jacket για να ανανεώσεις το casual look σου

Το πιο κλασικό και stylish κομμάτι της ντουλάπας σου...
Μόδα χειμώνας 2016: 15 denim jacket για να ανανεώσεις το casual look σου



Denim jacket! Το jacket που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και κάθε χρόνο κάπως καταφέρνει να ξετρυπώνει και να είναι πάντα μέσα στα trends, είναι και πάλι εδώ και θα το συναντήσεις από την πιο κλασική μέχρι την πιο ιδιαίτερη εκδοχή.

Ευκαιρία είναι τώρα τις εκπτώσεις να αποκτήσεις ένα τζιν τζάκετ για να πετύχεις είτε το ιδανικό total denim look είτε να το επιλέξεις σαν κομμάτι του layering.

Τι να επιλέξεις : Kοντό ή πιο μακρύ, σε ανοιχτόχρωμο ή σε σκούρο τζιν, με patches ή σκέτο, το τζάκετ είναι το απόλυτο must-have που κάθε γυναικεία ντουλάπα που πρέπει να έχει. Αν ήδη στην συλλογή σου έχεις ένα απλό τζιν τζάκετ, τότε επένδυσε σε ένα σχέδιο με πολλά και πολύχρωμα patches πάνω του, που  θα δώσει 90's vibes στο look σου. Ιδιαίτερη και stylish επιλογή!

Πως να το φορέσεις : Εδώ τα πράγματα είναι αρκετά εύκολα! Συνδύασε το με το πιο επίσημο outfit μέχρι το πιο casual ντύσιμο που μπορείς να φανταστείς. Το τζιν τζάκετ με μια και μόνο κίνηση μπορεί να μεταμορφώσει οποιοδήποτε look λόγω του casual στοιχείου που ''κουβαλά''.

Aντικατέστησε το με το πανωφόρι που έχεις συνηθίσει να φοράς και κάνε την διαφορά. Στην gallery που ακολουθεί, θα δεις 15 σχέδια για να διαλέξεις το αγαπημένο σου jacket που θα φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ! Do it!

- Oι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

Εσύ είδες εδώ, τα πιο εντυπωσιακά μυτερά παπούτσια που επιλέξαμε μόνο για εσένα;