Μόδα χειμώνας 2016 : The metallic effect: 25 fashion item σε σέξι μεταλλικές αποχρώσεις

Η πιο φουτουριστική τάση είναι και πάλι hot...
Μόδα χειμώνας 2016 : The metallic effect: 25 fashion item σε σέξι μεταλλικές αποχρώσεις



Το 2016 οι τάσεις της μόδας,  έχουν βάλει στοίχημα να μας ενθουσιάσουν και πως και πως εμείς με την σειρά μας περιμένουμε να τις δοκιμάσουμε και να τις κάνουμε μέρος της καθημερινότητας μας. Μια αγαπημένη τάση που έχει πάρα πολλές παραλλαγές και είναι άκρως ενδιαφέρουσα είναι οι μεταλλικές αποχρώσεις.

Τώρα τα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια γίνονται όλα μεταλλικά και μας θυμίζουν όλα μαζί ένα φουτουριστικό τοπίο  από άλλη εποχή.

Πως μπορείς να δοκιμάσεις το trend :

  - Δοκίμασε τα μεταλλικά χρώματα σε ένα total look. Για παράδειγμα ένα παλτό και ένα φόρεμα σε όποια απόχρωση θες εσύ, είναι μια τέλεια επιλογή

- Διάλεξε ένα και μόνο κομμάτι του look σου να είναι μεταλλικό. Ειδικότερα αν το ντύσιμο σου είναι μονόχρωμο, τότε μια μεταλλική τσάντα ή παπούτσια είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Αν σου φαίνεται κάπως υπερβολικό αυτό το trend και νομίζεις ότι δεν μπορείς να το αφομοιώσεις στο προσωπικό σου στιλ, τότε καλό θα ήταν να αρχίσεις χαλαρά και να επιλέξεις ένα μικρό μεταλλικό αξεσουάρ της δικής σου επιλογής.

extra tip : Για να μην νιώθεις και φαίνεσαι σαν αστροναύτης, διάλεξε προσεχτικά την εκάστοτε μεταλλική απόχρωση να μην γυαλίζει πολύ και να είναι φτιαγμένη από ποιοτικά υλικά. 'Ετσι το τελικό αποτέλεσμα δεν θα είναι ''δεύτερο'' αλλά super stylish!

Στην gallery που ακολουθεί θα δεις τα πιο εντυπωσιακά μεταλλικά fashion items!

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων!

Aν ψάχνεις για extra έμπνευση, check εδώ τα πιο εντυπωσιακά street style του Παρισιού, από την Haute Couture εβδομάδα μόδας!