Haute couture fashion week: 14 street style look που παραδίδουν μαθήματα στιλ

Οι δρόμοι του Παρισιού απόκτησαν άλλο ενδιαφέρον...
Haute couture fashion week: 14 street style look που παραδίδουν μαθήματα στιλ



Δεν  λέω ώραια τα catwalk και τα fashion show των μεγάλων οίκων μόδας, της Haute Couture fashion week, αλλά σαν το street style που συναντάμε αυτές τις μέρες στους δρόμους του Παρισιού, δεν υπάρχει.  Γνωστές fashionistas, διάσημες fashion bloggers και πολλές celebrities, έβαλαν και πάλι τα δυνατά τους και εμείς σου παρουσιάζουμε τα 14 καλύτερα street style look που αξίζει να ρίξεις μια ματιά :

1. Δεν νοείται fashion week χωρίς την παρουσία της Olivia Palermo! Η fashionista που όλες αγαπάμε, έκανε την διαφορά, άφησε για λίγο τα ψηλοτάκουνα της και επέλεξε ένα ζευγάρι flatforms με ψηλή σόλα. Το υπόλοιπο look ολοκληρώθηκε με ένα καρό πουκάμισο, παντελόνι και ένα γιλέκο από μαύρη γούνα. To mix & match στα καλύτερα του...

2. Η ''σιδηρά κυρία'' Anna Wintour συνδύασε το αυστηρό ταγιέρ με statement Diane Von Furstenberg μπότες από snakeskin! Y-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο!

3. To πανέμορφο μοντέλο Aymeline Valade, είναι minimal και μας αρέσει. Το oversized και boxy παλτό σε παλ κίτρινη απόχρωση, κλέβει την παράσταση!

4. H στιλίστρια, fashion blogger, σχεδιάστρια Gilda Ambrosio και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, φόρεσε ένα boxy τοπ σε καρό print

5. H fashion editor Gina Jung, δείχνει την δική της εκδοχή του trend που θέλει τα εσώρουχα να φαίνονται εξωτερικά και η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

6. Μπορεί τελικά το πορτοκαλί να μην είναι το νέο μαύρο, αν μη τι άλλο όμως είναι ένα χρώμα άκρως φωτογενές. Το φόρεμα της fashion blogger Helena Bordon από την Βραζιλία, το αποδεικνύει πλήρως!

7. Lulu Tan Gan ως μια πετυχημένη σχεδιάστρια ρούχων δεν θα μπορούσε να μην ντύνεται στιλάτα και εντυπωσιακά. Πολύ έξυπνα πάνω από το τζιν-καμπάνα επίλεξε ένα maxi φόρεμα-τοπ από μπλε βελούδο. Σέξι & chic!

8. H γκουρού του grunge, Marques Almeida είναι ιδιαίτερη και κάθε φορά μας το υπενθυμίζει ακόμα περισσότερο. Κι όμως ότι κι αν φορέσει δεν φαίνεται ξένο πάνω της αφού αυτή φοράει τα ρούχα και όχι το αντίστροφο.

9. Η fashion blogger Miroslava Duma, μπήκε στο mood του Παρισιού και ''ντύθηκε'' μια σικάτη μικρή Γαλλιδούλα!

10. Για 2 λόγους είναι γνωστή η fashionista Susie Lau, για τον χαρακτηριστικό της κότσο αλλά και για το floral μοτίβο που δεν αποχωρίζεται από κάθε εμφάνιση της. Cute & girly!

11. H street style star Taylor Tomasi Hill, μετά από λίγο καιρό που είχαμε να την δούμε ξεχώρισε για τον συνδυασμό που επέλεξε για το cargo παντελόνι αλλά και για το genius layering που πέτυχε!

12. Ένα μεγάλο μπράβο στην style editor του Harper Bazaar της Γερμανίας, Veronika Heilbrunner που δεν φοβήθηκε να συνδυάσει το boho maxi φόρεμα με ένα biker τζάκετ και με ένα ζευγάρι all star!

13. H Ulyana Sergeenko και η Elena Perminova, απέδειξαν τη μεγάλη τους αγάπη για τον οίκο Dior, αφού και οι 2 επέλεξαν υπέροχες δημιουργίες του.

14. Ξεκινήσαμε με την Olivia και θα ολοκληρώσουμε με την Olivia! To 2o look που συγκεκριμένα διάλεξε για το fashion show του οίκου Dior, απλά μας έκανε να τρίβουμε τα μάτια μας. Ποιος θα περίμενε ότι ένα απλό καρό φόρεμα θα έδειχνε τόσο εντυπωσιακό με ένα ζευγάρι μαύρες over-the-knee μπότες; Λογικά από σήμερα όλες θα το δοκιμάσουμε!

Eσύ τι λές; Πότε θα γίνεις ένα Parisian girl;

Mιας και μιλάμε για Haute Couture, ρίξε εδώ μια ματιά για να δεις τις πιο εντυπωσιακές dream buy επιλογές!