Κολάν 2016: 15 stylish κολάν για το ιδανικό everyday look

To κομμάτι-κλειδί του χειμώνα...
Κολάν 2016: 15 stylish κολάν για το ιδανικό everyday look



Κολάν! Μια λέξη (και ένα ρούχο βεβαίως) που στο άκουσμα της και μόνο σαστίζουμε και κάποιες από εμάς αναβάλλουμε συνέχεια την στιγμή που θα το δοκιμάσουμε. Φέτος όμως είναι η τέλεια ευκαιρία να το φορέσουμε, αφού οι τάσεις θέλουν το cozy και casual στιλ, να πρωταγωνιστεί.

Όπως είναι λογικό το casual look, δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακό με ένα minimal ή ιδιαίτερο κολάν. Ευτυχώς οι επιλογές που έχουμε να κάνουμε είναι πάρα πολλές, άρα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην βρούμε αυτό που ταιριάζει τόσο στο στιλ όσο και στον σωματότυπο μας.

 Καλά θα κάνουμε να ξεχάσουμε τα πολλά και υπερβολικά print και να επιλέξουμε απλά σχέδια αλλά ιδιαίτερα υφάσματα. Από το πρωί έως το βράδυ, αποτελεί την ιδανική λύση, ιδιαίτερα όταν δεν έχεις και δεν ξέρεις τι να βάλεις (συχνό γυναικείο φαινόμενο!).

 Ένα oversized πουλόβερ σε συνδυασμό με ένα δερμάτινο κολάν και αθλητικά παπούτσια, αποτελούν ένα stylish everyday look. Άλλη μια εντυπωσιακή στιλιστική επιλογή είναι να φορέσουμε ένα βελούδινο κολάν και στο πάνω μέρος να επιλέξουμε ένα lace-up κορμάκι.

Ευτυχώς μπορούμε να δημιουργήσουμε άπειρα outfits με πρωταγωνιστή το κολάν με τα χίλια πρόσωπα!

Τα 15 κολάν που θα δεις στην stylish gallery που ακολουθεί, θα σε ενθουσιάσουν! Ποιο απ' όλα θα φορέσεις;

Δες εδώ, πως να φορέσεις σωστά τα ankle boots με τα φορέματα σου!