Μόδα χειμώνας 2016 : Πως να φορέσεις σωστά τα ankle boots με φορέματα

Μια διαφορετική και stylish επιλογή...
Μόδα χειμώνας 2016 : Πως να φορέσεις σωστά τα ankle boots με φορέματα



 Ένας σημαντικός λόγος που όλες οι γυναίκες αγαπούν τα ankle boots, είναι ότι είναι ευκολοφόρετα και συνδυάζονται με όλα. Φυσικά εμείς τις περισσότερες φορές τα φοράμε με τζιν παντελόνια, κολάν και loose παντελόνες. Και αυτό γιατί ο συνδυασμός ankle μποτάκια με φορέματα μας φαίνεται περίπλοκος και αρκετά δύσκολος.

Αν και εσύ συμφωνείς με τα παραπάνω, αλλά θες να δοκιμάσεις αυτή την stylish εκδοχή, check παρακάτω τις στιλιστικές συμβουλές, έτσι ώστε να τα καταφέρεις και εσύ με τον σωστό τρόπο και όχι με κόπο.

1. Μην ξεχνάς ότι η φύση ενός φορέματος είναι να ξεχωρίζει. Γι' αυτό μην το παρακάνεις με τα ankle μποτάκια. Διάλεξε ένα ζευγάρι που ταιριάζει τέλεια και ισορροπεί με το σύνολο, κάτι που σημαίνει minimal και όχι χοντροκομμένα σχέδια.

2. Για τα κοντά φορέματα, ένα ουδέτερο και nude μποτάκι που φτάνει μέχρι τον αστράγαλο είναι η τέλεια επιλογή. Ιδαίτερη προσοχή, να μην φαίνονται οι κάλτσες σας από μέσα!

3. Μαύρο φόρεμα + μαύρο καλσόν + μαύρα ankle boots = 2 κιλά πιο λεπτή και σίγουρα στιλάτη.

4. Είτε είσαι φαν του κοντού φορέματος είτε του maxi, ποτέ δεν θα κάνεις λάθος αν διαλέξεις ένα ζευγάρι ankle μποτάκια με μυτερή μύτη. Άσε που θα σε δείξουν και πιο ψηλή!

5. Κάνε την διαφορά και συνδύασε το καλό σου και ιδιαίτερο φόρεμα σου, με ankle μποτάκια σε Western ρυθμούς. Το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

6. Αψήφησε τα στερεότυπα και μην φοβηθείς να φορέσεις μποτάκια σε ζεστό καιρό. Απόδειξη; Το look κοιτάζεις αυτή την στιγμή!

7. Yeap! Επέλεξε το αγαπημένο σου φόρεμα με print (floral, καρό ή και πουά) και ανεδειξέ το εκπληκτικά με τα ''σκληρά'' σε εικόνα μαύρα μποτάκια σου και με ένα biker jacket. Υπερ-τέλειο;

Αφού έμαθες πως να συνδυάζεις τα μποτάκια σου με φορέματα, check την παρακάτω gallery για να δεις τις εντυπωσιακές επιλογές μας!

Αν τα ψηλοτάκουνα σου σε πόνεσαν από τον πολύ χορό, τότε click εδώ για να δεις τα πιο στιλάτα φλατ!