Mόδα χειμώνας : Burgundy - Η hot τάση του χειμώνα είναι το μπορντό (Ρεπορτάζ αγοράς)

Η πιο chic και ζεστή απόχρωση, στα καλύτερα της...
Mόδα χειμώνας : Burgundy - Η hot τάση του χειμώνα είναι το μπορντό  (Ρεπορτάζ αγοράς)



 To βλέπεις παντού και μπορεί να το έχεις ήδη δοκιμάσει, φυσικά μιλάμε για την Νο1 τάση για φέτος, το μπορντό χρώμα. Καταστήματα, e-shop και βιτρίνες έχουν ''γεμίσει'' στην κυριολεξία με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ στις αποχρώσεις του μπορντό και περιμένουν να τα αποκτήσουμε και να τα φορέσουμε.

Το μπορντό γενικά είναι ένα χρώμα ζεστό, άκρως φθινοπωρινό και ιδανική επιλογή για να κάνεις το ντύσιμο σου πιο chic και ενδιαφέρον. Ταιριάζει τόσο σε μελαχρινές όσο και σε ξανθές γυναίκες, κάτι που το κάνει ακόμα πιο αγαπημένο και ιδιαίτερο.

 Από το πρωί στο γραφείο με ένα μπορντό πουκάμισο, μέχρι το βράδυ με ένα εντυπωσιακό φόρεμα στην ίδια απόχρωση, θα γίνει το ιδανικό σου χρώμα για το φετινό φθινόπωρο και χειμώνα. Oι πιο στιλάτες star του Hollywood, οι πιο διάσημες fashion blogger και fashionista, το έχουν δοκιμάσει πρώτες και είναι ο λόγος που ακόμα και εσύ – που δεν σου αρέσει ιδιαίτερα το μπορντό – να το φορέσεις και να το αγαπήσεις.

Αν θες να δοκιμάσεις την μπορντό τάση στο έπακρον, τότε δοκίμασε ένα total μπορντό σύνολο και κάνε την διαφορά. Αν πάλι δεν είσαι της υπερβολής, επέλεξε ένα statement μπορντό αξεσουάρ και παπούτσι και δώσε έναν πιο stylish αέρα στο outfit που θα τα προσθέτεις.

Τέλος αν είσαι fan των χρωματικών συνδυασμών, μην φοβηθείς να συνδυάσεις το μπορντό με το μπλε, το λευκό, το μαύρο και το μπεζ. Στην gallery που ακολουθεί, θα δεις τα πιο εντυπωσιακά ρούχα και παπούτσια, στην πιο φθινοπωρινή απόχρωση, η επιλογή είναι δική σου...

Το βελούδο επέστρεψε πολύ δυναμικά φέτος! Δες εδώ τα πιο εντυπωσιακά βελούδινα κομμάτια που διαλέξαμε!