Μόδα χειμώνας 2016 : Βελούδο is Back - To ιδιαίτερο ύφασμα είναι και πάλι τάση

Δώσε άλλη δυναμική στα ρούχα και στα αξεσουάρ και κάνε την διαφορά...
Μόδα χειμώνας 2016 : Βελούδο is Back - To ιδιαίτερο ύφασμα είναι και πάλι τάση



Δεν χορταίνουμε να ανακαλύπτουμε (αλλά και να δοκιμάζουμε) τις φετινές τάσεις, αφού η μια είναι είναι πιο εντυπωσιακή και ιδιαίτερη από την άλλη. Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για μια από τις πιο αγαπημένες μου (την οποία θυμάμαι από το δημοτικό) και δεν είναι άλλη από το απαλό και ιδιαίτερο βελούδο.

Φέτος όλα τα ρούχα, τα αξεσουάρ και ακόμα πιο πολύ τα παπούτσια γίνονται βελούδινα και αποκτούν άλλο στιλ και δυναμικότητα. Οι αποχρώσεις που θα συναντήσεις είναι το μπορντό (hot), το σκούρο μπλε, το μαύρο και κάποια παλ χρώματα όπως το ροζ και το γαλάζιο.

Απανταχού fashionista και celebrity, το έχουν δοκιμάσει ήδη είτε σε total βελούδο σύνολο (π.χ με μια βελούδινη ολόσωμη φόρμα ή φόρεμα) είτε με ένα και μόνο κομμάτι (π.χ με ένα παντελόνι ή cropped top).

Αν θες και εσύ να δοκιμάσεις αυτή την τάση, μην φοβηθείς να συνδυάσεις το βελούδο με άλλες υφές, όπως μαλλί, σουέντ και βαμβάκι. Αυτές οι αντιθέσεις στα υφάσματα, θα κάνουν το στιλ σου πιο εντυπωσιακό και stylish.

Εγώ ήδη έχω στοχεύσει σε ένα βελούδινο ζευγάρι μποτάκια και σε ένα ζιβάγκο. Στην gallery που ακολουθεί δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις τα δικά σου αγαπημένα για τις επόμενες αγορές. Βελούδο λοιπόν...

Άλλο ένα hot trend είναι τα ρούχα με patchwork, δες εδώ τις επιλογές μας!