Trend Report : Φέτος τα ρούχα και τα αξεσουάρ θα γεμίσουν με patchwork

Δοκίμασε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες τάσεις για φέτος + ρεπορτάζ αγοράς
Trend Report : Φέτος τα ρούχα και τα αξεσουάρ θα γεμίσουν με patchwork



Κάθε τέτοια εποχή λατρεύω να ανακαλύπτω όλες τις νέες τάσεις που θα μας απασχολήσουν το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Γι' αυτό άλλωστε κάθε σεζόν ξεπηδούν νέα trends...για να ανανεώνεται τόσο το στιλ όσο και η διάθεση μας. Τι νόμιζες;

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερη τάση είναι αυτή που θέλει όλα τα ρούχα, αξεσουάρ και τα παπούτσια με patchwork. Και όταν μιλάμε για patchwork, εννοούμε εκείνη την τεχνική που για παράδειγμα πάνω σε ένα ρούχο ή αξεσουάρ είναι ραμμένα πάνω διαφορετικά κομμάτια υφάσματος.

Aν και το έχουμε δει και προηγούμενες χρονιές, φέτος κάνει δυναμικό comeback, φυσικά πιο ανανεωμένο από ποτέ. Το patchwork, θα το συναντήσεις στα τζιν παντελόνια, στις σουέντ φούστες στην πιο πολύχρωμη εκδοχή του, όπως και στα μποτάκια. Απλά θα εκπλαγείς από την μεγαλη ποκιλία των σχεδίων κι των χρωματικών συνδυασμών.

Μια καλή επιλογή για εσένα που λατρεύεις τις αλλαγές και δεν φοβάσαι να δοκιμάζεις νέες τάσεις, είναι να διαλέξεις ένα φόρεμα με patchwork. Αν από την άλλη θέλεις να εντάξεις σιγά-σιγά στο στιλ σου το συγκεκριμένο trend, τότε η τέλεια λύση είναι να αποκτήσεις κάποιο αξεσουάρ ή παπούτσι με ευτή την τόσο ιδιαίτερη και stylish τεχνική.

Εμείς ψάξαμε και μαζέψαμε τα πιο εντυπωσιακά ρούχα και αξεσουάρ με patchwork και σας τα παρουσιάζουμε στην gallery που ακολουθεί!Καλές αγορές κορίτσια...

Δες εδώ, ποια είναι τα φορέματα που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου το φθινόπωρο!