Μόδα χειμώνας 2016 : Bγάλτο από τη ντουλάπα! Το πουλόβερ-φόρεμα είναι και πάλι στη μόδα

Από size 0 μέχρι plus, το ρεπορτάζ αγοράς θα σε ενθουσιάσει...
Μόδα χειμώνας 2016 :  Bγάλτο από τη ντουλάπα! Το πουλόβερ-φόρεμα είναι και πάλι στη μόδα



Ναι είναι γεγονός, το αγαπημένο σου πουλόβερ-φόρεμα που τόσο καρτερικά σε περίμενε κρεμασμένο στη ντουλάπα σου τα τελευταία χρόνια, είναι πάλι hot τάση. Άλλωστε δεν το έχουμε πει ότι η μόδα είναι μια τεράστια ρόδα που γυρίζει και γυρίζει; Μια απλή ματιά τόσο στα καταστήματα ρούχων όσο και στα e-shop η κατηγορία φορέματα έχει στην κυριολεξία γεμίσει με τα πιο εντυπωσιακά και ιδιαίτερα ''μπλουζοφορέματα''.

Το πουλόβερ-φόρεμα, αποτελεί το πιο άνετο, ευκολοφόρετο και stylish item για το φετινό φθινόπωρο και χειμώνα. Στα θετικά στοιχεία συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι μπορεί πανεύκολα να φορεθεί από όλες τις γυναίκες και σωματότυπα.

Τώρα που σιγά σιγά, τα πρώτα κρύα θα κάνουν την εμφάνιση τους, το συγκεκριμένο είδος φορέματος θα μπορέσεις να το φορέσεις χωρίς καλσόν με flat παπούτσια για ένα casual αποτέλεσμα.

Για μια πιο επίσημη εμφάνιση από την άλλη, μπορείς να επιλέξεις ένα ζευγάρι basic nude μυτερές γόβες. Σέξι και chic λοιπόν κορίτσια είναι το κλειδί μιας επιτυχημένης εμφάνισης.

Εκτός από τα κλασικά μονόχρωμα πουλόβερ-φορέματα που θα βρεις στα ράφια των καταστημάτων, εσύ που λατρεύεις τα ιδιαίτερα σχέδια και comic, δεν θα μείνεις καθόλου παραπονεμένη.  Άρα μην απορήσεις αν δεις τον Bugs Bunny ξαφνικά μπροστά σου. Ίσα, ίσα αν σου αρέσει το στιλ του φορέματος και το δοκιμάσεις, να το κάνεις δικό σου χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αν έχεις παραπάνω κιλά, μην αγχώνεσαι το συγκεκριμένο φόρεμα έχει σχεδιαστεί και για τον δικό σου σωματότυπο. Απλά πριν αγοράσεις κάποιο, σκέψου τους παράγοντες που πρέπει να προσέχεις :

1) Πρόσεξε η πλέξη του  φορέματος να μην είναι χοντρή, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα προσθέσεις επιπλέον όγκο στην σιλουέτα σου (και σίγουρα δεν το επιθυμείς αυτό).

2) Μην επιλέξεις την πιο κοντή εκδοχή του, γιατί δεν θα είναι και τόσο κολακευτικό. To midi σίγουρα αποτελεί καλύτερη επιλογή!

3) Πριν δοκιμάσεις το σχέδιο που επιθυμείς, ρώτησε την πωλήτρια αν υπάρχει σε extra large. Έτσι ώστε να μην είναι πολύ εφαρμοστό, αλλά πιο loose.

4) Last but not least, μην φορέσεις ΠΟΤΕ ζώνη στη μέση. Και το αισθητικό αποτέλεσμα δεν θα είναι ωραίο και επιπλέον όγκο θα χαρίσει στην περιοχή.

Εμείς από τη μεριά μας σου δείξαμε την τάση που θα πρωταγωνιστήσει σε λίγες εβδομάδες από σήμερα. Αν θέλεις να την ακολουθήσεις και εσύ, δες την gallery που ακολουθεί με τα πιο εντυπωσιακά και ιδιαίτερα πουλόβερ-φορέματα που υπάρχουν. Φυσικά εκτός από τις dream buy επιλογές που θα λατρέψεις, περιμένουμε ακόμα περισσότερα σχέδια και από τις υπόλοιπες πιο προσιτές εταιρείες. 

Εxtra πληροφορία : Διάλεξαμε στην gallery να δεις τις επιλογές μας κανονικά φορεμένες έτσι ώστε να καταλάβεις ακριβώς πως πέφτουν στο σώμα και τι μάκρος έχουν.

 

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

Δες εδώ, πως οι αγαπημένες star φορούν το militer, την πιο hot τάση του χειμώνα.