Μόδα χειμώνας 2016 : Celebrity guide : Φόρεσε το μιλιτέρ όπως οι αγαπημένες σου star

Η τάση που επιστέφει δυναμικά, φαντάζει πιο επίκαιρη από ποτέ...
Μόδα χειμώνας 2016 : Celebrity guide : Φόρεσε το μιλιτέρ όπως οι αγαπημένες σου star



Την ακούς κατά καιρούς να έρχεται σαν hot τάση και να φεύγει αλλά ποτέ δεν προλαβαίνεις να την δοκιμάσεις. Μέχρι τώρα φυσικά αφού η militer τάση που θέλει όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ να αποκτήσουν όλες τις αποχρώσεις του χακί, ήρθε για να μείνει.Και αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά οι τελευταίες εμφανίσεις των πιο στιλάτων star, επίσημες ή μη που το χακί πρωταγωνιστεί είτε με ένα statement κομμάτι είτε σε total look.

Celebrity και fashionistas όπως η Kate Moss, η Jessica Alba και η Gigi Hadid είναι λίγες από αυτές που δεν αντιστάθηκαν στο πιο hot trend που και θηλυκό μπορεί να αποδειχτεί αλλά και super στιλάτο κάθε φορά που και εσείς θα το επιλέξετε. Για να δούμε λοιπόν τι μας προτείνουν : 

Jessica Alba :

H πολύ στιλάτη ηθοποιός είναι από τις πρώτες που δοκίμασαν την militer τάση. Το oversized χακί jacket την συνοδεύει πολύ συχνά στα airport style όπως και το πλατύγυρο καπέλο που είναι σε παρόμοια απόχρωση.

Gigi Hadid :

To ανερχόμενο μοντέλο που δημιουργεί τάσεις με κάθε εμφάνιση της, αυτή τη φορά ακολούθησε την militer με τον πιο εντυπωσιακό casual τρόπο. Ο συνδυασμός του χακί παντελονιού με το μαύρο crop top, την μακριά ζακέτα και τα μποτάκια από snakeskin είναι απλά genious.

Jamie Chung :

 H γλυκιά και super stylish ηθοποιός, έκανε την διαφορά αφού προτίμησε το χακί jacket στην δερμάτινη εκδοχή του. Μας άρεσε πολύ!

Emily Ratajkowski :

Στην περίπτωση της Emily, η ''ανδρική'' τάση, ανεβαίνει επίπεδο και το ανοιχτό χακί sexy co-ord σύνολο φαντάζει το τέλειο outfit για το πολυπόθητο ραντεβού με το αγόρι των ονείρων σου.

Rosie Huntington :

Reese Whitherspoon :

Η μικροσκοπική αλλά τόσο chic ηθοποιός, μας μαθαίνει πολύ απλά και κατανοητά πως το χακί με το λευκό και το γκρι ως χρωματικός συνδυασμός σε ένα look, είναι το λιγότερο stylish.

Kate Moss :

 Last but not least, τo απόλυτο fashion icon, όταν δοκιμάζει τις εκάστoτε τάσεις το κάνει ολοκληρωτικά χωρίς εκπτώσεις και αναστολές. Για παράδειγμα η Kate συνδύασε το παρκά χακί jacket με casual τοπ παραλλαγής. Πάντα πρωτοπόρα!

Αν οι αγαπημένες star με τις μιλιτερ εμφανίσεις του  σε έπεισαν να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο trend, τότε η χακί gallery που ακολουθεί θα γίνει ο απόλυτος οδηγός σου.

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Δες εδώ, τις πιο εντυπωσιακές τσάντες που μπορείς να αποκτήσεις το φθινόπωρο.