Μόδα χειμώνας 2016 : Οι 7 καλύτερες denim τάσεις για το φθινόπωρο

Ένα αναλυτικό ρεπορτάζ αγοράς για να επιλέξεις το τζιν παντελόνι των ονείρων σου...
Μόδα χειμώνας 2016 :  Οι 7 καλύτερες denim τάσεις για το φθινόπωρο



Τέτοιες μέρες κάθε χρόνο, σε ενημερώνουμε για τις τάσεις του φθινοπώρου, το οποίο είναι τόσο μα τόσο κοντά. Και τι σημαίνει αυτό; Νέες αγορές, ξεκαθάρισμα της περσινής γκαρνταρόμπας και φυσικά πολύ καλό και στοχευμένο ψάξιμο για να αποκτήσεις τα must-have της χρονιάς.

Εμείς σε αυτό το άρθρο θα επικεντρωθούμε στο τζιν παντελόνι και στις 7 καλύτερες τάσεις που το συνοδεύουν φέτος. Το τζιν παντελόνι αποτελεί ένα κλασικό item που όλες έχουμε στη ντουλάπα μας και κάθε χρόνο ανανεώνεται και μεταμορφώνεται ανάλογα τα trends και τη μόδα.

To φθινόπωρο λοιπόν, θα είναι εξ' ολοκλήρου denim και δεν υπάρχει περίπτωση να μην αποκτήσεις το τζιν που πάντα ονειρευόσουν. Star όπως Gwen Stefani, η Jennifer Lopez, Κendall Jenner και πολλές άλλες, προτιμούν το τζιν παντελόνι για όλες τις περιστάσεις και τις ώρες.

- Ψηλόμεσo τζιν : Ένα από τα must – have του φετινού φθινοπώρου και χειμώνα είναι το ψηλόμεσο τζιν το οποίο εκτός ότι θα κάνει την σιλουέτα σου πιο θηλυκή θα σου χαρίσει και extra πόντους ύψους. Φόρεσε το με ένα turtleneck τοπ και ντύσου πιο chic από ποτέ.

- Τζιν με καμπάνα : Μιας και η 70's τάση δεν λέει να φύγει, το flare τζιν αποτελεί ένα από τα πιο απαραίτητα item που πρέπει να έχεις έτσι ώστε να πετύχεις το τέλειο boho look. Κάνε focus στις μεσαίου μεγέθους καμπάνες.

- Mommy τζιν : Όπως καταλαβαίνεις από την ονομασία τα mommy τζιν είναι συγχρόνως άνετα και stylish. Απόκτησε ένα και δώσε στο casual και καθημερινό ντύσιμο άλλο αέρα.

- Tζιν με patchwork : Έχουμε μιλήσει ξανά για την παιχνιδιάρικη τάση που πάνω στο τζιν σε ακανόνιστα και όχι μόνο μέρη είναι ενσωματωμένα άλλα υφάσματα σε τζιν ή σε άλλη απόχρωση. Ο συνδυασμός με ένα απλό minimal τοπ και strappy πέδιλα μπορεί να αποδειχτεί jenious.

- Μαύρο εφαρμοστό τζιν : Eσύ που εκτός από την κλασική απόχρωση του τζιν, προτιμάς το διαφορετικό, τότε πρέπει να αποκτήσεις ένα μαύρο εφαρμοστό τζιν. Εύκολα μπορείς να το εντάξεις σε όλα σου τα outfit πηγαίνοντας το στιλ σου σε άλλο επίπεδο.

- Τζιν ζιπ-κιλότ : Ήρθε η ώρα να αντικαταστήσεις τις καλοκαιρινές με print ζιπ-κιλότ και να διαλέξεις μια τζιν και να μπεις αμέσως σε πιο φθινοπωρινό mood. Μην παραλείψεις να την συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα γιατί όπως είναι γνωστό η ζιπ-κιλότ κλέβει πόντους από το ύψος σου.

- Ελαφρώς φθαρμένα τζιν : Ξέχασε τα used τζιν που είναι ένα βήμα πριν διαλυθούν. Φέτος επέλεξε ένα παντελόνι που είναι φθαρμένο σε στοχευμένα σημεία χωρίς να φαίνεται δεύτερο, Έτσι και στην δουλειά θα το φοράς αλλά και στην βραδινή σου έξοδο.

Αν θες να ακολουθήσεις κάποια τάση από τις παραπάνω, τότε δεν πρέπει να χάσεις την gallery που ακολουθεί...

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Η τζιν φούστα είναι στη λίστα μου με τα must-have του Σεπτέμβρη, δες εδώ τα υπόλοιπα που διάλεξα αποκλειστικά για εσένα.