Editor's Choice : Τα αγαπημένα του Σεπτεμβρίου

Άραγε τι διάλεξε για εσένα η fashion editor του #followme;
Editor's Choice : Τα αγαπημένα του Σεπτεμβρίου



Κορίτσια όσο και αν το αποφεύγαμε και δεν το θέλαμε ο Σεπτέμβρης ήρθε. Τι σημαίνει αυτό; Ότι σιγά σιγά πρέπει να κρύψουμε ότι super καλοκαιρινό έχουμε, να δούμε τι θα κρατήσουμε και τι θα αφήσουμε και φυσικά να κάνουμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα στα περσινή φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα.

Εγώ προσωπικά βρίσκομαι σε αυτό το mood και νομίζω τώρα είναι κατάλληλη στιγμή να σας παρουσιάσω τα δικά μου must have για τον μήνα Σεπτέμβριο. Ο συγκεκριμένος μήνας θεωρείται ο πλέον πιο μεταβατικός όσον αφορά το στιλ αφού η αρκετή ζέστη αρχίζει να αποχωρεί με τις πρώτες βροχές και το ανεπαίσθητο κρύο να κάνουν την πρώτη εμφάνιση τους. Μια απλή ματιά στα e-shop κατάλαβα ότι οι νέες φθινοπωρινές έχουν κατακλείσει όλα τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ και μας περιμένουν ευλαβικά να τα κάνουμε δικά μας.  

Οι χρωματικοί συνδυασμοί όπως είναι φυσικό μας οδηγούν σε πιο σκούρους τόνους με τα νέον και πολύ έντονα χρώματα να ξεκουράζονται μέχρι το επόμενο καλοκαίρι (με κάποιες εξαιρέσεις βέβαια). Αν έχετε και εσείς κάνει ''βόλτα'' στα ηλεκτρονικά καταστήματα και μη και έχετε μπερδευτεί από τις πολλές πληροφορίες και τις αμέτρητες τάσεις, εγώ είμαι εδώ για να σας βοηθήσω. Διαβάστε τη λίστα που ακολουθεί με τα απαραίτητα που θέλω να αποκτήσω αυτό το μήνα (άντε και τον άλλο) και χτίστε με απλά βήματα την φθινοπωρινή σας γκαρνταρόμπα με τον πιο πετυχημένο τρόπο.

Ρούχα :                                       Αξεσουάρ :                          Παπούτσια :

- Δερμάτινο                         - Χρυσό backpack               - Ροζ πέδιλα

- Μaxi μαύρο φόρεμα        - Χιαστή μικρή τσάντα        - Λευκά sneakers

- Σουέντ φόρεμα                  - Πλατύγυρο καπέλο

- Καρο πουκάμισο               - Χρωματιστά γυαλιά ηλίου

- Τζιν φούστα με κουμπιά     - Κολιέ με ματάκι

- Τζιν ζιπ κιλότ

- Ιδιαίτερο crop top

H λίστα μου επιλέχτηκε προσεχτικά με κομμάτια basic έτσι ώστε να συνδυάζονται μεταξύ τους εύκολα και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Για περισσότερη έμπνευση, δες προσεχτικά την gallery που ακολουθεί και διάλεξε τα δικά σου αγαπημένα must have που θα σε συντροφεύσουν τις επόμενες εβδομάδες.

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.