Lace dress : H δαντέλα το καλοκαίρι είναι για τα cool κορίτσια (ρεπορτάζ αγοράς)

Ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις και εσύ...
Lace dress : H δαντέλα το καλοκαίρι είναι για τα cool κορίτσια (ρεπορτάζ αγοράς)



Η αλήθεια είναι ότι έχεις συνδυάσει την δαντέλα με τον χειμώνα και με τα πιο βαριά ντυσίματα. Λάθος, μιας και η δαντέλα πια είναι παντός καιρού αρκεί να ξέρεις πως και με τι να το φορέσεις. Μπορεί μέχρι τώρα να επιλέγεις ένα φόρεμα από δαντέλα μόνο για επίσημες εμφανίσεις, αυτό μέχρι σήμερα αφού το φετινό καλοκαίρι θα το φορέσεις από το πρωϊ έως το βράδυ.

Το ότι θα επιλέξεις ένα φόρεμα από αυτό το τόσο ιδιαίτερο ύφασμα δεν σημαίνει ότι όλη η επιφάνεια του φορέματος πρέπει να είναι από δαντέλα. Αρκούν μικρές ή μεγαλύτερες λεπτομέρειες για να δώσουν την ρομαντική και πιο stylish πινελιά που μπορείς να φανταστείς. Προσπάθησε να κάνεις την διαφορά επιλέγοντας φορέματα σε ιδιαίτερα μήκη και σχέδια και φυσικά επένδυσε σε άλλα έντονα χρώματα εκτός από το κλασικό λευκό. 

Όσον αφορά με τι μπορείς να συνδυάσεις το δαντελένιο σου φόρεμα εκεί όλα είναι ανοιχτά. Ανάλογα με το προσωπικό σου στιλ και γούστο, παίξε με τα χρωματιστά κοσμήματα, με boho κολιέ και συνδύασε το με τις πιο εντυπωσιακές τσάντες και παπούτσια. Η τελική απόφαση είναι δική σου, αλλά αν θες περισσότερη έμπνευση η παρακάτω gallery θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το τέλειο φόρεμα από δαντέλα...

Διάβασε εδώ 10 αλήθειες για το wrap φόρεμα και μάθε πως να το φορέσεις!