10 playsuits για παιχνιδιάρικα κορίτσια

Απέκτησε και εσύ το κομμάτι - κλειδί της φετινής άνοιξης...
10 playsuits για παιχνιδιάρικα κορίτσια



Playsuit, το πιο παιχνιδιάρικο ρούχο που μας περίμενε υπομονετικά όλο τον χειμώνα, ήρθε η ώρα να κάνει την επανεμφάνιση του και να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές όσον αφορά το στιλ μας. Και γιατί παιχνιδιάρικο; Γιατί πρώτον την λέξη παιχνίδι την περιέχεται ήδη στην λέξη και δεύτερον το γενικότερο ύφος του συγκεκριμένου ρούχου μας βάζει σε ένα πιο ανάλαφρο και χαλαρό κλίμα.

Το playsuit είναι η αλήθεια ότι κάνει λίγο πιο εύκολη την ζωή μας, μιας και από μόνο του αποτελεί ένα ολοκληρωμένο outfit και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις αξεσουάρ και παπούτσια. Και επειδή η αγορά σου χαρίζει πολλές επιλογές τόσο σε σχέδια όσο και σε χρώματα, παρακάτω ακολουθεί mini οδηγός για να επιλέξεις το ιδανικό για το σώμα σου playsuit.

-  Απέφυγε τα playsuits σε πολύ στενή γραμμή και τα πολύ κοντά επίσης. Δεν θα κολακέψουν την σιλουέτα σας και οι περισσότεροι θα νομίζουν ότι πάτε για μπάνιο στην παραλία.

- Επέλεξε αυτά τα οποία έχουν άλλο σχέδιο ή χρώμα στο πάνω μέρος και διαφορετικό στο κάτω. Να είσαι σίγουρη ότι θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη αφού οι άλλοι θα νομίζουν ότι βλέπουν ένα look με 2 κομμάτια και όχι με ένα.

- Μην το σκέπτεσαι πολύ, κάνε δικό σου ένα playsuit. Kάπου εκεί έξω υπάρχει το τέλειο και αυτό που ταιριάζει στο δικό σου σωματότυπο. Δοκίμασε όσα περισσότερα μπορείς για να βρεις το κατάλληλο.

- Αν τα πόδια σου δεν είναι τόσο λεπτά μην ανησυχείς καθόλου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις ένα playsuit που το κάτω μέρος του σορτς είναι πιο άνετο και φαρδύ. 

Δες εδώ, πως φόρεσε η Δέσποινα Καμπούρη την μακριά εκδοχή του playsuit!