Δέσποινα Καμπούρη : Σου δείχνει πως να φορέσεις και εσύ την ολόσωμη φόρμα με prints

Όταν η άνεση και το στιλ μεταμορφώνονται σ' ένα ρούχο τα αποτελέσματα είναι απλά μαγικά...
Δέσποινα Καμπούρη : Σου δείχνει πως να φορέσεις και εσύ την ολόσωμη φόρμα με prints



Μια από τις πιο φρέσκες και γλυκιές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης είναι αδιαμφισβήτητα η Δέσποινα Καμπούρη. Χρόνια δημοσιογράφος και μανούλα, δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με τις στιλιστικές της επιλογές στην εκπομπή ''Γυναίκες'' στο κανάλι Ε, μιας και αγαπάει ιδιαίτερα τη μόδα και τις εναλλαγές της.

Η τελευταία εμφάνιση της μας άρεσε πολύ γιατί μας έβαλε κατευθείαν στο ανοιξιάτικο mood και η ολόσωμη φόρμα με τα prints, μας έκλεισε το μάτι να την δοκιμάσουμε και εμείς με την πρώτη ευκαιρία. Απ' ότι πληροφορηθήκαμε η συγκεκριμένη φόρμα που φόρεσε η Δέσποινα είναι Zini Boutique και μπορείς να την δεις εδώ.

Τη φετινή άνοιξη επέλεξε και εσύ την ολόσωμη φόρμα, ένα ρούχο άκρως πρακτικό, άνετο και με ένα μαγικό τρόπο αναδεικνύει την γυναικεία σιλουέτα με τον πιο ωραίο τρόπο. Πέρσι αποκτήσαμε σχεδόν όλες την μονόχρωμη εκδοχή της αλλά τώρα ήρθε η σειρά των prints και των έντονων χρωμάτων να κάνουν την εμφάνιση τους, φτιάχνοντας στην στιγμή την διάθεση μας.

Τόλμησε και προσπάθησε να την εντάξεις τόσο σε καθημερινή βάση σε συνδυασμό με sneakers με ψηλή σόλα ή όχι, η πάρε παράδειγμα από την όμορφη Δέσποινα Καμπούρη που την συνδύασε με statement κολιέ και υπέροχα δετά πέδιλα για μια ultra chic εμφάνιση.

Δες εδώ, τι είπε αποκλειστικά στο #followme η Δέσποινα Καμπούρη!