Σορτς : To απόλυτο must-have του καλοκαιριού επιστρέφει πιο ανανεωμένο από ποτέ

Τα έντονα prints και περιέργα σχέδια είναι λίγα από αυτά που θα ξεχωρίσουν...
Σορτς : To απόλυτο must-have του καλοκαιριού επιστρέφει πιο ανανεωμένο από ποτέ



Σε λίγες μέρες μπαίνει ο αγαπημένος μήνας Μάϊος και γιατί αγαπημένος; Φυσικά γιατί βρισκόμαστε μια ανάσα πριν την πιο ωραία και ενδιαφέρουσα εποχή, το καλοκαίρι. Τότε που η χαλαρή και χαρούμενη διάθεση δεν αντικατοπτρίζεται μόνο στο πρόσωπό μας αλλά και στα ρούχα και τα αξεσουάρ που επιλέγουμε να φοράμε. Άλλωστε γι' αυτό όλες οι καλοκαιρινές collection είναι πάντα μες το χρώμα, τα ιδιαίτερα prints και ανάλαφρα υφάσματα. 

Ένα ρούχο που το προτιμούμε πολύ οι γυναίκες γιατί εκτός από το πρακτικό του κομμάτι, μας βγάζει αρκετές φορές από την δύσκολη καθημερινή απόφαση στο τι θα φορέσουμε, είναι φυσικά το σορτς. Αυτό το κομμάτι – κλειδί της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας, έχει την μαγική ιδιότητα να ικανοποιεί όλα τα γούστα των γυναικών και να ταιριάζει σε ότι στιλ κι αν ακολουθούμε.

Τα καταστήματα όπως είναι φυσικό έχουν ''πλημμυρίσει'' από τα σορτσάκια και εμείς απλά ανυπομονούμε να τα αποκτήσουμε και εν συνεχεία να τα εντάξουμε στο καθημερινό και όχι μόνο ντύσιμο μας. Και αν χρόνο με τον χρόνο εσείς που έχετε κάποια περιττά κιλάκια, κάνετε ότι δεν υπάρχουν, ήρθε η ώρα να τα δείτε με άλλη ματιά. Κι αυτό γιατί στο άκουσμα της λέξης σορτς, το μυαλό μας πάει στα πολύ κοντά και στενά για κάποιο λόγο, αυτό δεν πρέπει να συνεχίσει αφού υπάρχουν άπειρα είδη σορτς που μπορούν να σας ικανοποιήσουν τόσο στο μάκρος, στο στιλ και στο ύφασμα.

Αν δεν έχετε ακόμα κάνει την καθιερωμένη βόλτα στα μαγαζιά, τότε σας προτρέπουμε να ρίξετε μια ματιά στην παρακάτω gallery, για να δείτε πρώτες τα πιο χαριτωμένα και stylish σορτς για φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι...

Δες εδώ, πως φόρεσε η Μαρία Ηλιάκη την floral φαρδιά παντελόνα!