Μαρία Ηλιάκη : Σου δείχνει πως να φορέσεις την φαρδιά παντελόνα, εσυ θα αντισταθείς;

Mάλλον μιλάμε για το απόλυτο trend της άνοιξης...
Μαρία Ηλιάκη : Σου δείχνει πως να φορέσεις την φαρδιά παντελόνα, εσυ θα αντισταθείς;



Εκτός από τα πολύ βολικά φορέματα και σορτς που μας βολεύουν τόσο να φοράμε την άνοιξη, άλλη μια καλή λύση και συγχρόνως χαριτωμένη επιλογή είναι οι φαρδιές παντελόνες. Η Μαρία Ηλιάκη, φόρεσε το πιο χαρούμενο χαμόγελο της και στην τελευταία της στιλιστική εμφάνιση διάλεξε να κάνει την διαφορά με την λουλουδάτη φαρδιά παντελόνα.

Επέλεξε να την εντάξει στο καθημερινό casual στιλ της, συνδυάζοντας τη με λευκό τοπ, τζιν jacket και flat sneakers. Ένα αρκετά νεανικό look που μας έφτιαξε αμέσως την διάθεση και γιατί όχι μας κίνησε αρκετά το ενδιαφέρον να αποκτήσουμε φέτος και εμείς μια παντελόνα σε παρόμοιο στιλ.

Η αλήθεια είναι ότι και μόνο στο άκουσμα του συγκεκριμένου είδους παντελονιού, οι περισσότερες γυναίκες είναι αρκετά σκεπτικές αν θα το αποκτήσουν ή όχι. Και αυτό είναι πολύ φυσικό μιας και η πρώτη σκέψη που μας έρχεται στο μυαλό είναι ότι η φαρδιά του φόρμα δεν θα κολακέψει ιδιαίτερα την σιλουέτα μας. 

Τips για να  φορέσετε σωστά την παντελόνα :

- Αν επιλέξετε μια παντελόνα με έντονο print και σχέδια, προσπαθήστε το πάνω μέρος του οutfit σας να το κρατήσετε σε ήσυχους τόνους. Ένα μονόχρωμο τοπ ή πουκάμισο είναι αυτό που χρειάζεστε.

Προτιμήστε να συνδυάσετε την παντελόνα σας με ψηλοτάκουνα παπούτσια, αν το ύψος δεν είναι το ατού σας. Έτσι θα δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση της ψηλόλιγνης σιλουέτας που τόσο επιθυμείτε.

Αν είστε φαν του crop top, μην φοβηθείτε να το συνδυάσετε με την αγαπημένη σας παντελόνα για ένα αποτέλεσμα chic και stylish!

Αν πάλι αγαπάς τη μονοχρωμία, δοκίμασε μια παντελόνα σε παστέλ αποχρώσεις και για την ιδανική ισορροπία ταίριαξε το τοπ σου με το χρώμα της παντελόνας.

Δες εδώ, πόσο λατρεύει η Μαρία Ηλιάκη το πράσινο χρώμα!