H Μαρία Ηλιάκη και το πράσινο γίνονται ένα την φετινή άνοιξη

Και σου προτείνει να το δοκιμάσεις και εσύ...
 H Μαρία Ηλιάκη και το πράσινο γίνονται ένα την φετινή άνοιξη



Πράσινο, ένα χρώμα λίγο παρεξηγημένο από τις γυναίκες, αφού δεν το έχουν και πρώτο ως επιλογή τόσο στην καθημερινότητα, όσο και στις πιο επίσημες εμφανίσεις τους. Αυτό μάλλον θα αλλάξει την φετινή άνοιξη, διότι όπως μας προτείνει η Μαρία Ηλιάκη, με το look της, θα αποδειχτεί το αγαπημένο μας χρώμα που χωρίς δεύτερη σκέψη θα ξεχωρίσει.

Ένα χρώμα βγαλμένο μέσα από την φύση, το οποίο μπορεί να χαρίσει στην στιγμή φρεσκάδα, αυτοπεποίθηση, χαρά και θετική αύρα, όπως κι αν επιλέξετε να το φορέσετε. Ταιριάζει τόσο σε ξανθές όσο και σε μελαχρινές γυναίκες, αρκεί να διαλέξετε την απόχρωση που πηγαίνει και ταιριάζει απόλυτα με την εμφάνιση σας και την επιδερμίδα σας.

Τολμήστε κάτι διαφορετικό αυτή την άνοιξη ή ακόμα και τις μέρες του Πάσχα και αν δεν έχετε κάτι σε αυτό το χρώμα, αποκτήστε και δεν θα χάσετε. Οι συνδυασμοί που μπορείτε να πετύχετε είναι πολλοί και εσείς οι ίδιες θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα που κάθε φορά θα έχετε επιλέγοντας ως κεντρικό κομμάτι, το πράσινο.

Πιθανοί συνδυασμοί για μοναδικές εμφανίσεις :

1. Συνδυάστε ένα λευκό τοπ με πράσινο παντελόνι και καφέ λεπτομέρειες για μια εμφάνιση διαφορετική από τις άλλες με ένα ultra chic αέρα.

2. Γιατί όχι τολμήστε σ' ένα και μόνο look να φορέσετε παραπάνω από 2 αποχρώσεις του πράσινου. Το μυστικό κρύβεται τα χρώματα που θα επιλέξετε να είναι κοντά χρωματικά ώστε να μην δημιουργήσετε μεγάλες αντιθέσεις.

3. Και στην περίπτωση αυτή, μπορείς να δοκιμάσεις το color blocking. Δοκίμασε το φωτεινό κίτρινο με συνδυασμό πάντα με το πράσινο, για να ξεχωρίσεις με μια και μόνο εμφάνιση σου.

Δες εδώ, τι είχε πει στο #followme για την δίαιτα που ξεκίνησε!