Πέντε celebrities μιλούν στο followme.gr για τη δίαιτά τους (και αν είχε αποτέλεσμα)

Τι διατροφή ακολούθησαν οι επώνυμεςγια να χάσουν κιλά...
Πέντε celebrities μιλούν στο followme.gr  για τη δίαιτά τους (και αν είχε αποτέλεσμα)



Είναι εκνευριστικές, ορισμένες φορές εξουθενωτικές, σε περιορίζουν και δεν ξέρεις αν θα έχεις πάντα αποτέλεσμα. Αναφερόμαστε φυσικά στις δίαιτες που κάνουμε κατά διαστήματα προκειμένου να χάσουμε περιττά κιλά και να διατηρηθούμε σε φόρμα. Πέντε επώνυμες κυρίες θυμήθηκαν για λογαριασμό του followme.gr πότε ακολούθησαν για τελευταία φορά μια πιο αυστηρή διατροφή και αποκαλύπτουν, αν είδαν κάποια αλλαγή στη ζυγαριά τους.

Μαρία Ηλιάκη: Θα κάνω δίαιτα σχεδόν κάθε χρόνο συγκεκριμένες περιόδους, τέλη Αυγούστου και τέλη Μαρτίου. Ουσιαστικά δεν είναι δίαιτα απλά αρχίζω να προσέχω περισσότερο τη διατροφή μου. Θα κόψω δηλαδή τα γλυκά και τα τηγανητά. Προτιμώ να τρώω μόνο βραστά. Ευτυχώς τα τελευταία δέκα χρόνια, είμαι πάνω - κάτω στα κιλά μου. Άντε να πάρω δυο κιλά παραπάνω τα οποία όμως, θα χάσω εύκολα γιατί γενικά είμαι πολύ πειθαρχημένη στη διατροφή μου. Το τελευταίο διάστημα έχω δει μεγάλο αποτέλεσμα και με το τρέξιμο.

Παναγιώτα Βλαντή: Είμαι σε μία μόνιμη διατροφή από την άποψη ότι θα προσέξω πολύ τα κιλά μου. Καθημερινά τρώω πολλές σαλάτες και φτιάχνω μόνη μου αραβικές πίτες με γαλοπούλα και τυρί. Προσπαθώ να αποφεύγω τα γλυκά ενώ αν μια μέρα φάω αρκετά, την επόμενη θα προσέξω λίγο περισσότερο. Πάντως δίαιτα δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου, μόνο μία πιο αυστηρή διατροφή. Επίσης, τα τελευταία χρόνια γυμνάζομαι συστηματικά. Τρέχω πολύ ενώ κατά καιρούς κάνω χορό και κολύμβηση. Τα περισσότερα κιλά που έδειξε ποτέ η ζυγαριά μου θυμάμαι πως ήταν 65.

Μαρία Κορινθίου: Έκανα πρόσφατα ένα τεστ δυσανεξίας και βγήκαν κάποιες τροφές απαγορευτικές για τον οργανισμό μου. Το αγελαδίσιο γάλα, η φέτα, το αλάτι, τα όσπρια και το χοιρινό. Οπότε όπως καταλαβαίνεις, αυτή την περίοδο βρίσκομαι σε αυστηρή διατροφή και όλα τα γεύματα που καταναλώνω είναι ανάλατα. Έχω πάρει τρία κιλά αυτόν τον καιρό και ελπίζω ότι με τη συγκεκριμένη διατροφή θα τα χάσω. Γενικά, είναι έτσι ο σωματότυπός μου που και δύο κιλά αν πάρω, φαίνονται. Θυμάμαι όμως, πως η τελευταία αυστηρή δίαιτα που έκανα ήταν όταν ήμουν 16 χρονών (γέλια). Και αν όλος ο κόσμος δεν μπορεί να αντισταθεί στα γλυκά, εγώ θέλω να δηλώσω ότι δεν μπορώ να πω «όχι» στα αλμυρά. Τρελαίνομαι για παράδειγμα, για τις τηγανιτές πατάτες.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η τελευταία φορά που έκανα δίαιτα ήταν τον περασμένο Δεκέμβρη γιατί ήθελα να χάσω τα δύο - τρία κιλά που είχα πάρει. Γενικά όμως, δεν μπορώ να πω ότι έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου αυστηρή δίαιτα ή γυμνάζομαι ιδιαίτερα. Απλά προσέχω να μην τρώω μεγάλες ποσότητες φαγητού και προτιμώ τα πιο light προϊόντα διατροφής. Ευτυχώς, μου αρέσουν πολύ τα φρούτα και τα λαχανικά οπότε μπορείς να πεις ότι με αυτά κάνω μια ισορροπημένη διατροφή.

Ναταλία Δραγούμη: Ακολουθώ εδώ και τρεις εβδομάδες τη δίαιτα του Γιώργου Μουλίνου και έχω δει ήδη αποτέλεσμα. Έχω χάσει δύο κιλά λίπους και έχω πάρει μισό κιλό μυϊκής μάζας. Η συγκεκριμένη δίαιτα περιλαμβάνει πέντε γεύματα την ημέρα και αυτό που με κάνει πολύ χαρούμενη είναι ότι μια φορά την εβδομάδα μπορώ να δοκιμάσω ότι γλυκό θέλω ενώ στο καθημερινό διατροφικό μου πρόγραμμα υπάρχει ως σνακ η σοκολάτα υγείας. Γενικά, είμαι ο άνθρωπος που δεν μπορεί να αντισταθεί καθόλου στα γλυκά. Δεν με νοιάζει να μην φάω ψωμί, μακαρόνια ή τυρί αλλά δεν μπορώ να πω «όχι» στο γλυκό. Βέβαια παράλληλα με τη δίαιτα, γυμνάζομαι τρεις φορές την εβδομάδα στο ΟΑΚΑ Ιndoor Beach Volley, κάνω πιλάτες, 40 λεπτά γρήγορο περπάτημα δυο φορές την εβδομάδα μαζί με τον σκύλο μου και λάστιχο για δέκα λεπτά στο σπίτι.