Μαγιό 2016 : Spot the difference - Μπορείς να μαντέψεις ποιο μαγιό στοιχίζει 640 ευρώ και ποιο 9,99 ευρώ;

Θα εκπλαγείς με τις απαντήσεις σου...
Μαγιό 2016 : Spot the difference - Μπορείς να μαντέψεις ποιο μαγιό στοιχίζει 640 ευρώ και ποιο 9,99 ευρώ;



Βρισκόμαστε στις αρχές του Μαΐουκάτι που σημαίνει οτι η πρώτη βουτιά στη θάλασσα (ή στην πισίνα) δεν είναι και τόσο μακριά. Η επιλογή του φετινού μαγιό θα θυμίσει πάλι ένα μίνι κυνήγι θησαυρού, με τις επιλογές να είναι πολλές και διαφορετικές.

Τι γίνεται όμως όταν ψάχνεις για το τέλειο μαγιό και συνέχεια το μάτι σου πέφτει στα πιο ακριβά κομμάτια; Οκ! Eίναι λογικά τα μαγιό μεγάλων οίκων μόδας να έχουν υψηλές τιμές αλλά να ξέρεις πάντα ότι τόσο στα καταστήματα όσο και στα e-shop μπορείς να βρεις παρόμοια σχέδια, τα οποία τις περισσότερες φορές είναι πάρα πού οικονομικά και καλύτερα από τα πρωτότυπα. Φυσικά δεν στηρίζουμε την αντιγραφή των πρωτότυπων σχεδίων απλά όταν έχεις την δυνατότητα να αγοράσεις το μαγιό των ονείρων σου με λίγα χρήματα, τι λες; Δεν συμφέρει;

Και για να σε πείσουμε, βρήκαμε ακριβά μαγιό και παρόμοια, πιο οικονομικά. Τι λες; Θα καταλάβεις ποιο είναι το ακριβό και το πιο φθηνό;

Spot the difference :

1. Μαγιό με prints :

Πολλές γυναίκες αγαπούν τα μαγιό με τα prints, εσύ;

(Ολόσωμο Missoni € 640 ευρώ, Ολόσωμο Η&M € 9,99 ευρώ).

2. Μαύρο ολόσωμο μαγιό :

Η πιο κλασική και στιλάτη επιλογή είναι το μαύρο ολόσωμο. Με ιδιαίτερα σχέδια ή όχι, απόκτησε το!

(Ολόσωμο Zimmermann € 402 ευρώ, Ολόσωμο Zara € 22,95 ευρώ, Ολόσωμο Sugarfree € 59,90 ευρώ).

3. Ριγέ :

Τι να πούμε για το ριγέ μαγιό; Ταιριάζει απόλυτα με το navy στιλ, το καλοκαίρι και δίνει πάντα μια chic πινελιά στο beachwear σου.

(Ολόσωμο Solid and stripes € 187 ευρώ, Ολόσωμο Oysho € 29,99 ευρώ).

4. Tropic :

Τα ιδιαίτερα και ειδικά τα μαυρισμένα κορίτσια πρέπει να επιλέγουν χρωματιστά μαγιό με tropic prints. Όσο πιο περίτεχνα, τόσο καλύτερα!

(Ολόσωμο Sugarfree € 69,90 ευρώ, Oλόσωμο Mara Hoffman € 240 ευρώ).

5. Λευκό :

Το λευκό μαγιό μπορεί να μην βρίσκεται πρώτο στις επιλογές των γυναικών και να θεωρείται risky, αλλά είναι μια επιλογή που πρέπει να κάνεις. Όταν το δοκιμάσεις απλά θα εντυπωσιαστείς!

(Mπικίνι Yamamay, πάνω μέρος : € 29,99 ευρώ - κάτω μέρος : € 16,99 ευρώ, Mπικίνι Mikoh, πάνω μέρος : € 209 ευρώ - κάτω μέρος : € 114 ευρώ).

6. Xρυσό :

Τα τολμηρά κορίτσια, ψηφίζουν χρυσό. Φυσικά για να είναι άψογη η εμφάνιση σου στην παραλία, πρέπει να επιλέξεις ένα μαγιό που το ύφασμα του είναι καλό και δεν δείχνει ''δεύτερο''.

(Mπικίνι Michael Kors  € 207 ευρώ, Mπικίνι ΜED € 38,90 ευρώ).

Tι λες; Σε μπερδέψαμε;

Γιατί όχι να μην επιλέξεις ένα μαγιό σε μεταλλική απόχρωση. Δες εδώ την επιλογή σου όπως και άλλα μεταλλικά item, είναι τάση!