Μόδα Άνοιξη 2016 : Do it like Zendaya: Βάλε τη μεταλλική απόχρωση στο καθημερινό σου look

H 19χρονη που έχει χαρακτηριστεί ''the next best thing'' προτείνει 24 ώρες το 24ωρο λάμψη...
Μόδα Άνοιξη 2016 : Do it like Zendaya: Βάλε τη μεταλλική απόχρωση στο καθημερινό σου look



Η Zendaya εκτός από πολύ ταλαντούχα τραγουδίστρια και ηθοποιός (ναι, έχει πολλά ταλέντα) είναι ένα κορίτσι που ξέρει να ντύνεται και να ξεχωρίζει με κάθε εμφάνιση της. Είναι fan των statement κομματιών, του σέξι αλλά όχι υπερβολικού styling και δύσκολα θα την δεις ατημέλητη και βαρετά ντυμένη.

Έτσι όταν την είδαμε να κάνει βόλτα στους δρόμους του Hollywood με μια ασημί μεταλλική φούστα, εντυπωσιαστήκαμε και αμέσως αναφωνήσαμε ναι! θα την δοκιμάσουμε και εμείς. Άλλωστε μην ξεχνας ότι γενικότερα οι μεταλλικές αποχρώσεις είτε στα αξεσουάρ είτε στα ρούχα, φέτος θα φορεθούν πιο πολύ από κάθε χρονιά. Κι όμως και την άνοιξη και το καλοκαίρι!

Τι να επιλέξεις : Thank God, οι επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι πάρα πολλές. Διάλεξε ανάμεσα σε μεταλλικά τοπ, φούστες, φορέματα αλλά και τσάντες, παπούτσια και κοσμήματα. Επειδή οι μεταλλικές αποχρώσεις είναι από μόνες τους ιδιαίτερες, όταν δοκιμάσεις κάποιο item σε ασημί ή ότι άλλο μεταλλικό χρώμα επιθυμείς, το ύφασμα αλλά και τα υλικά που είναι φτιαγμένα, να είναι καλής ποιότητας έτσι ώστε να μην φαίνεται φθηνό.

Πως να τα συνδυάσεις : Αν γενικά θεωρείς τη μεταλλική τάση μια υπερβολική για το δικό σου στιλ, κάνε την αρχή με ένα και μόνο item σε κάποιο μεταλλικό χρώμα. Για παράδειγμα, ένα μικρό clutch ή ένα ζευγάρι παπούτσια είναι η ιδανική λύση για εσένα. Αν πάλι είναι ένα κορίτσι που δεν έχει όρια όσον αφορά τις ενδυματολογικές σου επιλογές, κάνε το δικό σου fashion statement και γιατι όχι δοκίμασε ένα total metallic look. Απλά μεγάλη προσοχή, να φορέσεις ρούχα και αξεσουάρ σε παρόμοιες μεταλλικές αποχρώσεις, έτσι ώστε το τελικό outfit να μην δείχνει ''περίεργο'' και αταίριαστο.

Αφού έμαθες τι να φορέσεις αλλά και πως να το συνδυάσεις, check την παρακάτω stylish gallery με τα πιο εντυπωσιακά ρούχα και αξεσουάρ!

Δες εδώ, γιατί το κόκκινο θεωρείται το πιο hot χρώμα της άνοιξης!