Κirsten Dunst : 3 stylish look που πρέπει να αντιγράψεις τώρα

Μια ηθοποιός με εξαιρετικό στιλ...
Κirsten Dunst : 3 stylish look που πρέπει να αντιγράψεις τώρα



Κirsten Dunst! Μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς που φημίζεται για το εκλεπτυσμένο και chic ντύσιμο της. Αυτό απέδειξε άλλη μια φορά, αφού τις τελευταίες μέρες (λόγω του promotion της επόμενης της ταινίας), εμφανίζεται σε πρεμιέρες και εκπομπές και εμείς απλά ''χαζεύουμε'' το στιλ της.

3 εξαιρετικά look λοιπόν πραγματοποίησε, τα οποία θα εμπνεύσουν όλες μας και φυσικά θα δοκιμάσουμε με την πρώτη ευκαιρία. Για να τα δούμε μαζί παρακάτω αναλυτικά :

1. To total black look με την δερμάτινη λεπτομέρεια (το παντελόνι δηλαδή), αποτελεί μια safe επιλογή και συγχρόνως πολύ σικάτη. Το στιλιστικό λάθος δύσκολα μπορεί να γίνει, αφού η μόνη ''υπερβολή'' μπορεί να επιτευχθεί με τα κοσμήματα. Ένα look που όσο ταιριάζει στην Kirsten, άλλο τόσο θα δείξει υπέροχο πάνω σου.

2. Η γλυκιά ηθοποιός φαίνεται ότι έχει μια αδυναμία στο δέρμα και αυτό το αποδεικνύει το 2ο look. Δερμάτινο φόρεμα σε χακί απόχρωση (hot τάση), το οποίο συνδύασε με statement ψηλοτάκουνα. Σέξι, classy και υπέροχη, αποδεικνύει ότι ένα και μόνο δυνατό κομμάτι αρκεί για να πετύχεις και εσύ το πιο ιδιαίτερο ντύσιμο.

3. Και επειδή είμαστε κορίτσια δεν θα μπορούσαμε να μην αγαπήσουμε το λευκό σχεδόν πριγκιπικό φόρεμα της Dunst. Η υπέροχη λεπτομέρεια στο πάνω μέρος με τις πέτρες και τους πολύτιμους λίθους, βρίσκεται στο ιδανικό σημείο, αφού μοιάζει σαν ένα μεγάλο και λαμπερό κολιέ. Έτσι το μόνο που χρειάστηκε για να ολοκληρώσει το look της ήταν ένα ζευγάρι ασημένια πέδιλα. Too chic!

Tι λέτε; Είστε έτοιμες να τα δοκιμάσετε; 

Εγώ πάντως το 1ο look το αγάπησα και πολύ σύντομα θα αποτελέσει το ootd μου!

Δες εδώ, 3 εντυπωσιακά outfit που δοκίμασε η Cate Blanchett μέσα σε 2 μέρες!