Cate Blanchett : Fashion icon; H όμορφη ηθοποιός μέσα σε 2 μέρες δοκίμασε 4 chic look

Και ταλαντούχα ηθοποιός και στιλάτη...
Cate Blanchett : Fashion icon; H όμορφη ηθοποιός μέσα σε 2 μέρες δοκίμασε 4 chic look



Τι να πει κανείς για το ταλέντο και για το στιλ της Cate Blanchett; Η σικάτη ηθοποιός ξέρει πολύ καλά να τα ισορροπεί και τα 2, κατατάσσοντας την στις πιο καλοντυμένες γυναίκες του Hollywood. Τις τελευταίες μέρες, η Blanchett κάνει διάφορες εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές, για να προωθήσει τη νέα της ταινία ''Truth''. Aυτό λοιπόν που μας εξέπληξε, ήταν ότι μέσα σε 2 μέρες σχεδόν δοκίμασε 4 διαφορετικά look και ήταν όλα εντυπωσιακά και stylish.

Για να δούμε μαζί και τα 4 outfit που επέλεξε, και ήδη την αποκαλούμε fashion icon :

1o look :

Ένα γαλάζιο maxi shirtdress, ένα ζευγάρι nude γόβες και μια καφέ τσάντα office, αρκούν για να κάνει την διαφορά η όμορφη ηθοποιός! Classy και θηλυκή!

2ο look :

Για βραδινή και πιο επίσημη εμφάνιση, διάλεξε ένα λευκό πολυμορφικό και ιδιαίτερο φόρεμα με μικρές τρυπούλες. Η μαύρη ζώνη και τα παπούτσια έκαναν ακόμα πιο δυναμικό και chic όλο το look.

3ο look :

To 3o είναι και το δικό μου αγαπημένο! Total φούξια σύνολο και η Cate Blanchett, πηγαίνει σε άλλο επίπεδο το ανδρόγυνο look. Aπλά τέλειο!

4ο look :

Tέλος, μια πιο θηλυκή εμφάνιση είναι αυτή με το πορτοκαλί floral maxi φόρεμα. Η λεπτομέρεια της ζώνης στη μέση, έδωσε μια πιο στιλάτη και ιδιαίτερη πινελιά σε όλο το σύνολο. Πανέμορφη!

Μπράβο Cate, είσαι έμπνευση! Ανυπομονούμε και για τις υπόλοιπες...

Donna Karan! Δες εδώ, 10 αλήθειες που δεν ήξερες για την διάσημη σχεδιάστρια!