7 φθινοπωρινά style tip που πρέπει να αντιγράψεις τώρα

Για να είσαι τέλεια προετοιμασμένη...
7 φθινοπωρινά style tip που πρέπει να αντιγράψεις τώρα



Ωραίες οι νέες τάσεις αλλά αν δεν γνωρίζεις και κάποια style tip, πως θα τις φορέσεις πετυχημένα και θα ξεχωρίσεις; Έτσι με λίγα λόγια τα νέα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα αποκτήσεις το φθινόπωρο δεν αρκούν, αν δεν βάλεις την δική σου πινελιά και προσωπικό γούστο.

Εμείς για να σε βοηθήσουμε και να πας το στιλ σου ένα βήμα παρακάτω, μαζέψαμε 7 style tip για το φθινόπωρο που πρέπει να αντιγράψεις τώρα.

1. Φόρεσε ένα cropped τζιν παντελόνι για να δείξεις τα εντυπωσιακά σου ankle boot. Απλό και στιλάτο tip!

2. Κάνε την διαφορά και αντί για ένα κλασικό και ''βαρετό'' jacket φόρεσε μια chic κάπα. Μια ζεστή και τέλεια επιλογή για τα πρώτα κρύα.

3. Αν σου αρέσουν οι minimal αντιθέσεις δοκίμασε το αγαπημένο σου midi ή καλύτερα maxi φόρεμα και από πάνω επέλεξε ένα loose και comfy πουλόβερ. Το αποτέλεσμα θα είναι το λιγότερο chic!

4. Για ένα πιο urban και cool look, διάλεξε ένα oversized πουλόβερ και στο κάτω μέρος συνδύασε ένα loose παντελόνι. Άνετο και stylish, τι άλλο να ζητήσεις;

5. Ξέχασε τα ''τέλεια'' και αψεγάδιαστα outfit μιας και το επιμελώς ατημέλητο είναι hot τάση. Ένα έξυπνος τρόπος είναι να αφήσεις 2-3 κουμπιά ανοιχτά έτσι ώστε να δημιουργήσεις ένα πιο cool και άνετο αέρα στο στιλ σου.

6. Πάνω από τα καθημερινά τοπ, φόρεσε ένα γούνινο γιλέκο. Αυτό θα δώσει άλλη διάσταση στο όλο look και θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι αφιέρωσες αρκετό χρόνο για το στιλιστικό αποτέλεσμα.

7. To office look μπορεί να μεταμορφωθεί πανεύκολα με τα στιλάτα λευκά sneakers. Ξεκούρασε τα πόδια σου μια μέρα από τα ψηλοτάκουνα χωρίς να χάσεις το στιλ σου.

Eύκολα style tip και ακόμα πιο εύκολο να τα υλοποιήσεις το προσεχές φθινόπωρο...

 

Photos : whowhatwear.com

Τα πουλόβερ-φορέματα είναι και πάλι hot τάση, δες εδώ τα πιο εντυπωσιακά και stylish σχέδια.