Ζέστη έξω, κρύο στο γραφείο; Τι να φορέσεις για να είσαι άνετη και στιλάτη

Ακολουθεί ρεπορτάζ αγοράς για να είσαι τέλειαπροετοιμασμένη...
Ζέστη έξω, κρύο στο γραφείο; Τι να φορέσεις για να είσαι άνετη και στιλάτη



Εσείς VS air condition σημειώσατε 2! Σε αυτή την αντιπαράθεση και μάχη ένας είναι ο νικητής και δεν μπορεί εύκολα να αλλάξει και αυτός είναι ο κλιματισμός στο γραφείο. Δεν ξέρω αν έχει τόσο κρύο γιατί είναι τακτική της εκάστοτε εταιρείας ή γιατί απλά έξω έχει καύσωνα, αλλά επειδή δεν γίνεται να τρέμουν τα χέρια σας ενώ προσπαθείτε να στείλετε ένα email πρέπει να είστε κατάλληλα προετοιμασμένες.

Όλα έχουν να κάνουν με τα σωστά ρούχα ανάλογα πάντα την θερμοκρασία που έχει στο γραφείο σας. Ευτυχώς για εσάς υπάρχει το layering το οποίο θα σας βοηθήσει να μην κρυώσετε και συγχρόνως να είστε super stylish και εντυπωσιακές. το οποίο θα σας βοηθήσει να μην κρυώσετε και συγχρόνως να είστε super stylish και εντυπωσιακές. H λύση δεν είναι να σκεπάζεστε με ένα φουλάρι το οποίο το φοράτε από πάνω μέχρι κάτω (ναι το έχουμε κάνει και εμείς!), αλλά να επιλέξετε τα σωστά πανωφόρια που θα σας λύσουν τα χέρια. 

Αν έχετε μπερδευτεί και δεν έχετε ιδέα τι πρέπει να φορέσετε για να αντιμετωπίσετε το κρύο στο γραφείο, ακολουθεί μια λίστα με τα απαραίτητα που φυσικά μπορείτε να αλλάζετε μέρα με τη μέρα...

- Μακρύ αμάνικο blazer       - Δερμάτινο jacket

- Γκρι φούτερ                          - Κιμονό

- Stylish φούτερ                     - Bomber jacket

- Ριγέ τοπ                                - Μακρυμάνικο crop top

- Τζιν jacket                            - Μακριά ανοιχτόχρωμη λεπτή ζακέτα

- Κοντή ζακέτα                       - Καπαρντίνα σε έντονο χρώμα

Δες εδώ ποιοι είναι οι κανόνες και τα must-have για το τέλειο office look!