Office Look : Οι κανόνες και τα must -have για το ιδανικό ντύσιμο στο γραφείο

Ποιος είπε ότι πρέπει να είναι βαρετό;
Office Look : Οι κανόνες και τα must -have για το ιδανικό ντύσιμο στο γραφείο



Office look! Για τις περισσότερες γυναίκες αποτελεί ένας καθημερινός μικρός πονοκέφαλος. Είναι σχετικά δύσκολο κάθε μέρα να φοράς διαφορετικά ρούχα ειδικά αν η δουλειά σου είναι σε γραφείο. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τόσο περίπλοκα, γιατί το να επιλέγεις τα κατάλληλα look για την δουλειά σου δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται. 

Το μυστικό στην επιλογή σου αρχικά πρέπει να είναι η φύση της δουλειάς σου και το πόσο επίσημο είναι το dress code. Αυτό θα είναι και ο οδηγός έτσι ώστε ότι ρούχα και παπούτσια φοράς να ταιριάζουν απόλυτα με το επάγγελμα σου. Τα basic κομμάτια είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν κάθε μέρα να δημιουργείς και άλλο office look χωρίς βέβαια να είναι βαρετό. 

Φυσικά δεν λες όχι στα εντυπωσιακά παπούτσια και αξεσουάρ γιατί αυτά είναι που θα δώσουν μια ενδιαφέρουσα πινελιά στο ντύσιμο σου. Ποιος είπε ότι μια midi floral φούστα δεν θα είναι τέλεια επιλογή με ένα λευκό αμάνικο πουκάμισο και nude γόβες; Φαντασία θέλει και θέληση. Αν έχεις στερέψει από το πρώτο δες παρακάτω τα must-have που αξίζει να έχεις :

Tοπ - πουκάμισα : Για να μπορείς να δημιουργείς πολλά office look, τότε τόσο τα πουκάμισα όσο και τα τοπ, πρέπει να είναι σε ανοιχτές αποχρώσεις και σε minimal γραμμές.

Ιδιαίτερα φορέματα : Μην φοβηθείς φορέματα σε ιδιαίτερα υφάσματα σχέδια και print. Αυτά θα σε βοηθήσουν να κάνεις την διαφορά σε meeting και γιορτές της εταιρείας.

Φούστες : Εννοείται ότι οι μίνι φούστες δεν θα παίξουν κανένα ρόλο στο δικό σου office look. Midi και maxi με print όπως το floral, θα σας λύσουν τα χέρια, τις μέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

Παντελόνια - Ζιπ κιλότ : Δεν νοείται office outfit, χωρίς παντελόνι ως τον απόλυτο πρωταγωνιστή. Σε αυτή την κατηγορία , αντικατέστησε τα βαρετά μαύρα παντελόνια με χρωματιστά και βάλε στη λίστα και τις υπέροχες και στιλάτες ζιπ-κιλότ.

Τσάντες : Εκτός από την πάντα κλασική nude τσάντα χειρός που χωράει όλα τα απαραίτητα, επένδυσε και σε ένα εντυπωσιακό backpack για επιπλέον στιλ και άνεση.

Παπούτσια : Last but not least, θυμίσου να προσθέσεις στα παπούτσια γραφείου, τα nude μποτάκια, τα άνετα δετά ψηλοτάκουνα και τις κομψές εσπαντρίγιες με ψηλό πάτο. Αυτά τα είδη παπουτσιών είναι ικανά να μεταμορφώσουν το κάθε ντύσιμο σου στο γραφείο καθημερινά.

Η παρακάτω gallery, θα σε βοηθήσει να διαλέξεις αυτά που ταιριάζουν στο δικό σου στιλ :

Διάβασε εδώ, 10 κανόνες για το wrap dress και πως να το φορέσεις το φετινό καλοκαίρι!