Midi, Mini, Maxi : Tι παπούτσια ταιριάζουν σε κάθε μήκος φούστας;

Εσύ θα ακολουθήσεις τους κανόνες;
Midi, Mini, Maxi : Tι παπούτσια ταιριάζουν σε κάθε μήκος φούστας;



Κεφάλαιο φούστα. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην λατρεύει το συγκεκριμένο ρούχο σε όποια εκδοχή και μήκος έχει αγαπήσει. Midi, mini και maxi είναι οι κατηγορίες που έστω κάποια στιγμή της ζωής μας έχουμε δοκιμάσει, χαρίζοντας κάθε φορά είτε σέξι, είτε πιο κομψή ή ακόμα και ρομαντική πινελιά στο εκάστοτε ντύσιμο μας.

Όμως κάθε φορά που φοράμε κάποια φούστα, ένα πράγμα τριγυρίζει στο μυαλό μας και δεν είναι άλλο, από το με τι παπούτσι θα το συνδυάσουμε. Για να σε βοηθήσουμε στην επιλογή σου, παρακάτω ακολουθεί mini οδηγός όσον αφορά το είδος της φούστας και το παπούτσι που ταιριάζει...

Maxi φούστα + σανδάλια :

Καλοκαίρι είναι! Επειδή ήδη η maxi φούστα λόγω μάκρους καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος τους σώματος μας, καλό θα ήταν τα παπούτσια να είναι ανοιχτά. Αφήστε τα κλειστά παπούτσια για λίγο στην παπουτσοθήκη σας και φορέστε τα πιο εντυπωσιακά σανδάλια στα πιο καλοκαιρινά σχέδια και χρώματα.

Midi φούστα + lace-up σανδάλια :

Αν θέλετε έναν δυναμικό και ιδιαίτερο συδνυασμό, τότε η midi φούστα σας θα δείχνει υπέροχη με τα lace-up σανδάλια. Ενώ οι midi φούστες είναι αρκετά συντηρητικές, τα συγκεκριμένα παπούτσια θα ισορροπήσουν το τελικό αποτέλεσμα και θα δώσουν την  ιδιαίτερη πινελιά που χρειάζεστε.

 

Wrap φούστα + sneakers :

Τα Σαββατοκύριακα σημαίνουν τρέξιμο σε πολλές υποχρεώσεις και τις περισσότερες φορές δεν σου δίνεται η δυνατότητα να πας στο σπίτι να αλλάξεις. Άρα τι καλύτερο και εσείς να δοκιμάσετε σε ένα και μόνο look να συνδυάσετε μια wrap φούστα με τα αγαπημένα σας sneakers. To αποτέλεσμα θα είναι κομψό και casual συγχρόνως χωρίς να χρειαστεί να πονέσουν τα πόδια σας από τα ψηλοτάκουνα.

Mini φούστα + πλατφόρμες :

Την δεκαετία του 60' άνθισαν οι μίνι φούστες και την δεκαετία του 70' οι πλατφόρμες. Τι θα έλεγες να συνδυάσεις τις 2 δεκαετίες μαζί; Δημουργείστε την τέλεια ισορροπία της σέξι μίνι φούστας με την παιχνιδιάρικη πινελιά της πλατφόρμας και αναδείξτε τα πόδια σας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

 

Βρες εδώ, το ιδανικό ολόσωμο μαγιό ανάλογα με το ζώδιο σου!