Βρες το ιδανικό μαγιό ανάλογα με το ζώδιο σου

Τα άστρα έχουν λύση για τα πάντα...
Βρες το ιδανικό μαγιό ανάλογα με το ζώδιο σου



Η αναζήτηση του ιδανικού μαγιό είναι μια δύσκολη διαδικασία για κάθε γυναίκα. Πηγαίνοντας στο εκάστοτε κατάστημα δοκιμάζουμε 100 μαγιό και πάλι φεύγουμε με τα χέρια άδεια. Αν και εσύ ακόμα δεν έχεις βρει το μαγιό που θα σε συντροφεύσει όλο το καλοκαίρι, εμείς θα σε βοηθήσουμε αφού σου προτείνουμε το ιδανικό μαγιό για εσένα ανάλογα το ζώδιο σου.

Κριός :  Ξέχνα τις νέες τάσεις, αφού ορίζεις τις δικές σου ακόμα και όταν πρόκειται για μαγιό. Διάλεξε ενα ολόσωμο μαγιό με ιδιαίτερo σχέδιο και απροσδόκητο print που συγχρόνως είναι άνετο, λίγο σπορ και φυσικά super chic.

- Ολόσωμο μαγιό : Billabong, 59,99 ευρώ

Ταύρος : Όταν επιλέγεις το ιδανικό μαγιό πάντα προτιμάς να είναι τόσο άνετο όσο και εντυπωσιακό. Και ενώ οι υπόλοιπες κοιτούν τις εκάστοτε τάσεις εσύ θες ένα μαγιό που θα είναι cool το φετινό καλοκαίρι, το επόμενο και τα παραεπόμενο. Σου αρέσει να το μαγιό σου να συνδυάζει το σέξι και σοφιστικέ στιλ σε ένα και μόνο σχέδιο.

- Μπικίνι : Free people, 61,00 ευρώ.

Δίδυμος : Είσαι το ζώδιο που λατρεύει τα μπικίνι και φυσικά το mix and match. Από τα πιο minimal σχέδια μέχρι τα πιο ''τρελά'' print, έχεις το φυσικό ταλέντο να κάνεις τους πιο απρόσμενους και εντυπωσιακούς συνδυασμούς.

- Μπικίνι : Bikyni, 100,00 ευρώ.

Καρκίνος : Το τέλειο μαγιό είναι αυτό που το χαρακτηρίζει η άψογη εφαρμογή με ένα twist θηλυκότητας. Το λευκό ως αγαπημένο σου χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για να φορέσεις ενα ολόσωμο με σέξι πινελιές, έχοντας πάντα τον έλεγχο που πάντα επιζητάς.

- Ολόσωμο μαγιό : Asos, 33,00 ευρώ.

Λέων : Χρειάζεσαι το πιο φωτεινό και χρωματιστό μαγιό, γιατί στην παραλία δεν θέλεις να γίνεσαι ένα με το πλήθος. Το τολμηρό κίτρινο μπικίνι είναι ότι πρέπει για εσένα που αγαπάς την διασκέδαση και την σέξι διάθεση.

- Μπικίνι : Kiini, 300,00 ευρώ.

 

Παρθένος :  Από φύση σου είσαι μέσα στο girly στιλ άρα δεν υπάρχει περίπτωση και το μαγιό σου να έχει άλλες αναφορές. Ο συνδυασμός δαντέλας και σέξι ντεκολτέ θα πάει το στιλ σου σε άλλα επίπεδα.

Ολόσωμο μαγιό : Blue Life, 130,00 ευρώ

 

Ζυγός : Δεν φοβάσαι να δοκιμάζεις νέα πράγματα, άρα μείνε μακριά από τα κλασικά και βαρετά μπικίνι. Επέλεξε ένα ολόσωμο που περιέχει δυναμικά χρώματα, τολμηρό σχέδιο και φυσικά ταιριάζει με το edgy και πειραματικό στιλ σου.

- Ολόσωμο μαγιό : Clover Canyon, 240,00 ευρώ.

Σκορπιός : Το ιδανικό μαγιό για εσένα πρέπει να είναι κομψό, δυμανικό αλλά ποτέ βαρετό. Και με δεδομένο ότι η ντουλάπα σου είναι γεμάτη με μαύρα ρούχα δεν θα μπορούσε και το μαγιό σου να ξεφύγει από αυτή την πραγματικότητα.

- Ολόσωμο μαγιό : Mikoh, 197,00 ευρώ.

Τοξότης : Μπορεί κάποιοι να χαρακτηρίζουν το στιλ και το ντύσιμο σου υπερβολικό, αλλά μάλλον δεν είναι η αλήθεια. Σου αρέσουν τα εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα και μάντεψε σε εσένα ταιριάζουν γάντι.

- Μπικίνι : Forever21, 15,90 ευρώ.

 

Αιγόκερος : Μπορεί οι υπόλοιποι να περιγράφουν το στιλ σου σοφιστικέ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι και σέξι συγχρόνως. Οι διαφάνειες σε ένα μαγιό θα αναδείξουν τις καμπύλες σου και φυσικά θα ξεχωρίσεις.

- Ολόσωμο μαγιό : Κορέ, 199,00 ευρώ.

 

Υδροχόος : Η λέξη διακριτικό δεν είναι αυτή που χαρρακτηρίζει το στιλ σου. Αγαπάς τα έντονα χρώματα, τα εντυπωσιακά σχέδια και δεν θέλεις με τίποτα οτιδήποτε minimal.

- Ολόσωμο μαγιό : Η&Μ, 29,99 ευρώ.

Ιχθύς : Γίνε ένα με το ελεύθερο πνεύμα σου και αναζήτησε το τέλειο μαγιό. Το paisley print θα δώσει την παιχνιδιάρικη πινελιά, θα νιώσεις πιο μποέμ και θα αναδείξει την κλασική σιλουέταμε τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

- Ολόσωμο μαγιό : Loft, 102,00 ευρώ.

 

 

Δες εδώ, 15 ιδιαίτερα ολόσωμα μαγιό που αξίζουν τα μετέπειτα σημάδια από το τον ήλιο!