Ετοιμάζεσαι για την πρώτη μονοήμερη καλοκαιρινή εξόρμηση; Tι να βάλεις στη βαλίτσα

Τι είναι απαραίτητο και τι πρέπει να αφήσεις πίσω στο σπίτι;
Ετοιμάζεσαι για την πρώτη μονοήμερη καλοκαιρινή εξόρμηση; Tι να βάλεις στη βαλίτσα



Μπορεί τις προηγούμενες μέρες ο καιρός να χάλασε και το όλο σκηνικό να θύμισε χειμώνα, χτες και σήμερα τα πράγματα είναι καλύτερα και ο λαμπερός ήλιος επέστρεψε στην γνωστή του θέση. Μιας και σήμερα είναι Κυριακή και τη Δευτέρα είναι του Αγίου Πνεύματος, πολλές από εσάς ετοιμάζεστε ήδη για την πρώτη καλοκαιρινή μονοήμερη και όχι μόνο εξόρμηση. Οι κρατήσεις απ' ότι λένε είναι πάρα πολλές με τα νησιά να είναι στις πρώτες θέσεις στη λίστα με τους προορισμούς.

Μόλις κλείσετε τα πολυπόθητα εισιτήρια (όσες δεν το έχετε κάνει ακόμα), επόμενο βήμα είναι να ετοιμάσετε τη βαλίτσα, που εδώ που τα λέμε αποτελεί ένα μικρό πονοκέφαλο για εμάς τις γυναίκες. Η συμβουλή μας λοιπόν, για την εξόρμηση που έχετε σχεδιάσει, είναι να βάλετε όσο λιγότερα ρούχα και παπούτσια μπορείτε (ναι, ναι!). Σκεφτείτε πόσα outfits θα χρειαστεί να αλλάξετε και υπολογίστε ακριβώς πόσα πράγματα ακριβώς χρειάζεστε.

Γλιτώστε χώρο και βάρος και πάρτε μαζί σας τα άκρως απαραίτητα. Για παράδειγμα ένα καπέλο, ένα μαγιό, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ένα playsuit, μια ζακέτα, ένα ιδιαίτερο top και άλλη μια αλλαξιά ρούχα, αρκούν για να περάσετε τέλεια με στιλ και φυσικά να είστε μέσα στη μόδα. Η παρακάτω gallery, θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση και θα αποτελέσει τον απόλυτο οδηγό όσον αφορά το τι πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου.

4ήμερο στη Μύκονο; Διάβασε εδώ που πρέπει να πας και τι να επισκεφτείς!