Animal print : 5 τρόποι να φορέσεις animal print από το πρωί έως το βράδυ

To λεοπάρ και το snakeskin, θα γίνουν τα αγαπημένα σου...
Animal print : 5 τρόποι να φορέσεις animal print από το πρωί έως το βράδυ



Animal prints! Ιδιαίτερα, εντυπωσιακά αλλά οι περισσότερες γυναίκες δεν τα επιλέγουν γιατί δεν γνωρίζουν τον σωστό τρόπο έτσι ώστε το στιλιστικό αποτέλεσμα να είναι κομψό. Λεοπάρ, τιγρέ και snakeskin είναι λίγα από τα μοτίβα που υπόσχονται ότι θα κάνουν τον φετινό χειμώνα πιο stylish.

Αν και εσύ δεν έχεις έμπνευση, δες παρακάτω πως μπορείς να φορέσεις τα animal print με 5 διαφορετικούς τρόπους.

1o look : Μια καλή αρχή για να πειραματιστείς με τα animal print, είναι να επιλέξεις παπούτσια σε όποιο μοτίβο εσύ επιθυμείς. Με αυτό τον τρόπο θα αγαπήσεις ακόμα περισσότερα αυτή την τάση.

2ο look : Εδώ απευθυνόμαστε στα τολμηρά και fashion forward κορίτσια. Τόλμησε και εσύ ένα total animal look και ντύσου πιο ιδιαίτερα από ποτέ. Ένα είναι το σίγουρο, δεν θα το μετανιώσεις!

3ο look : Mια hot τάση για φέτος είναι τα statement και ιδιαίτερα παλτό. Άρα το λεοπάρ παλτό αποτελεί την ιδανική επιλογή!

4ο look : Κορίτσια που αγαπάτε τα αξεσουάρ, ήρθε η ευκαιρία να κάνετε την διαφορά. Επιλέξτε τις πιο stylish τσάντες (αλλά και παπούτσια) σε animal print και δώστε άλλη νότα στο στιλ σας.

5ο look : Mix & match for ever! Συνδύασε το λεοπάρ σου τοπ (ή ότι άλλο print εσύ θες) με μια oversized πολύχρωμη γούνα. Το αποτέλεσμα θα είναι απίστευτό!

Υπέροχοι και οι 5 τρόποι! Εσύ ποιον θα υιοθετήσεις από εδώ και πέρα;

Κρυώνεις; Δες εδώ όλα τα winter essentials που αξίζει να αποκτήσεις! Θα τα χρειαστείς όλα!