Winter essentials : Τα must-have για να αντιμετωπίσεις το κρύο με στιλ και κομψότητα

Μάθε τι θα χρειαστείς τον φετινό χειμώνα...
Winter essentials : Τα must-have για να αντιμετωπίσεις το κρύο με στιλ και κομψότητα



Τέλος τα ψέμματα, ο χειμώνας είναι εδώ και θα μείνει για πολύ καιρό ακόμα. Αυτό τι σημαίνει; Μεγαλύτερη προστασία και κάλυψη όσον αφορά το καθημερινό μας ντύσιμο και όχι μόνο. Η αλήθεια είναι ότι επειδή ο καλός καιρός μας είχε κακομάθει, δεν αποκτήσαμε τα ιδανικά ρούχα που ταιριάζουν στο κρύο και στον χειμώνα.

Μιας και τα καταστήματα είναι ανοιχτά, ευκαιρία είναι να αγοράσεις όλα εκείνα τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που σου ''ξέφυγαν'' και να προστατευτείς από το τσουχτερό κρύο, με μια προϋπόθεση μόνο, να το κάνεις με στιλ και κομψότητα.

Το ξέρω, υπάρχουν τόσα ρούχα και αξεσουάρ, που δεν ξέρεις από που να αρχίσεις. Μην ανησυχείς, το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να καταλάβεις ποιο είναι το στιλ σου ακριβώς, και αυτό να έχεις ως βασικό οδηγό την ώρα της επιλογή σου των χειμωνιάτικων essentials.

 Κάτι που θα σε βοηθήσει περισσότερο είναι να δεις ποιες τάσεις φέτος κυριαρχούν και ποιες από αυτές θέλεις και μπορείς να ακολουθήσεις. Αυτό, θα σου δώσει την σωστή κατεύθυνση και δύσκολα θα πέσεις σε κάποιο στιλιστικό σφάλμα.

Εμείς επειδή σε σκεφτόμαστε και δεν θέλουμε να ταλαιπωρείσαι (και να χάνεις πολύτιμο χρόνο, που τόσο αναζητάς), δες την gallery που ακολουθεί για να δεις αναλυτικά όλα τα απαραίτητα items για να είσαι fashion ετοιμοπόλεμη και τον φετινό χειμώνα.

Hint : Το γούνινο τζάκετ και oι over-the-knee μπότες πρέπει να μπουν αμέσως στη λίστα σου!

Δες εδώ, πως μπορείς να φορέσεις τη μαύρη δαντέλα και να ξεχωρίσεις!