Style guide: 1 ζιβάγκο - 4 εντυπωσιακοί συνδυασμοί για να επιλέξεις τον αγαπημένο σου

Μιλάμε για το must-have των ημερών... Δες τέλειο ρεπορτάζ αγοράς!
Style guide:  1 ζιβάγκο - 4 εντυπωσιακοί συνδυασμοί για να επιλέξεις τον αγαπημένο σου



Μπορεί να το γνωρίσαμε και να το δοκιμάσαμε την δεκαετία του 1980 (ok στην παδική μας ηλικία έστω), αλλά φέτος φαίνεται ότι δύσκολα θα το αποχωριστούμε τόσο στο καθημερινό όσο και στο πιο επίσημο ντύσιμο μας. Φυσικά αναφερόμαστε στο πολυαγαπημένο και κλασικό ζιβάγκο που συνδυάζει την ζεστασιά και το στιλ μαζί. Από την πιο λεπτή και ανάλαφρη εκδοχή του, μέχρι σε εκείνη που η πλέξη του, το μετατρέπει σε oversized, το ζιβάγκο θα αποδειχτεί στο απόλυτο must-have των ημερών και ολόκληρου του χειμώνα. 

Για να σε πείσουμε, δες τα 4 look που ακολουθούν, με τον ίδιο πρωταγωνιστή, το ζιβάγκο :

Look 1 :

Συνδύασε το ζιβάγκο σου με μπλε παντελόνα , με ένα τζάκετ στην απόχρωση της πάπρικας και ολοκλήρωσε το look σου με μπλε office τσάντα και μποτάκια σε μεταλλικά χρώματα. Ένα stylish ντύσιμο, που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και τα σωματότυπα.

Look 2 :

Φόρεσε το αγαπημένο σου μπλε maxi φόρεμα και μην φοβηθείς να το συνδυάσεις με ζιβάγκο. Μια καφέ oversized τσάντα, ένα ζευγάρι γυαλιά και λαμπερά μπλε sneakers θα ολοκληρώσουν μοναδικά όλο το outfit. Κλασικό ντύσιμο και πολύ εντυπωσιακό.

Look 3 : 

Αν είσαι fan του casual-chic στιλ, τότε μια τέλεια ιδέα είναι να φορέσεις το ζιβάγκο σου με ένα statement και ιδιαίτερο τζιν και κάνε την διαφορά με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι lace-up ψηλοτάκουνα. Φυσικά μια κρεμαστή τσάντα σε πάλ χρώματα και γυαλιά ηλίου σε παρόμοια απόχρωση, θα  κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστό το look σου. 

Look 4 :

To μπορντό δεν θα μπορούσε να λείπει και από το σημερινό άρθρο, μιας και μιλάμε για την hot απόχρωση του χειμώνα. Σε συνδυασμό με το ζιβάγκο, επέλεξε φούστα σε Α γραμμή και δερμάτινο παλτό και μποτίνια σε μπορντό χρώμα. Για extra λάμψη διάλεξε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια - κρίκους, πάμε στοίχημα ότι θα λατρέψεις το συγκεκριμένο στιλ;

Στην gallery που ακολουθεί, θα βρεις όλα τα παραπάνω item, για να τα δεις καλύτερα και γιατί όχι να τα αποκτήσεις...

Δες εδώ, αναλυτικά ποια είναι η top απόχρωση του χειμώνα!