Celebrity guide : Πως οι διάσημες επιλέγουν μαύρα outfit χωρίς να δείχνουν βαρετές

Οι επώνυμες κυρίες είναι πάντα ένα βήμα μπροστά...
Celebrity guide : Πως οι διάσημες επιλέγουν μαύρα outfit χωρίς να δείχνουν βαρετές



Όταν επιλέγεις μαύρα ρούχα ή total black look, είναι δύσκολο να πέσεις σε κάποιο στιλιστικό σφάλμα. Αλλά τι θα έλεγες αν είχες την δυνατότητα να πας το στιλ σου σε άλλο επίπεδο και συγκεκριμένα το ντύσιμο σου με το μαύρο ως κεντρικό πρωταγωνιστή;

Οι αγαπημένες celebrity που είναι πάντα ένα βήμα μπροστά όσον αφορά τη μόδα και τις τάσεις, έχουν να σου προτείνουν τα δικά τους μαύρα outfit, που μόνο βαρετά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

1. Rosie Huntington-Whiteley 

Παίξε με τα διαφορετικά μήκη! Οι ασυμμετρίες σε ένα και μόνο look - το οποίο είναι εξ' ολοκλήρου μαύρο - μόνο εντυπωσιακό μπορεί να κάνει το τελικό αποτέλεσμα.

2. Chrissy Teigen

Eπέλεξε μια λεπτομέρεια με διαφάνεια στο total black outfit σου. Με αυτό τον τρόπο και θα προσθέσεις μια θηλυκή πινελιά και πιο ιδιαίτερο θα γίνει όλο το στιλ σου.

3. Gigi Hadid 

Eπέλεξε ένα ρούχο με έντονο σκίσιμο. Ακόμα και το πιο βαρετό μαύρο φόρεμα, θα μετατραπεί στο απόλυτο must-have του φθινοπώρου.

4. Emily Ratajkowski

Φόρεσε ένα statement αξεσουάρ ή ζευγάρι παπούτσια. Θα δώσει άλλη οπτική στο look σου και θα το κάνει πιο stylish στην στιγμή.

5. Kendall Jenner 

Aποκάλυψε δέρμα του σώματος σου σε απρόβλεπτα μέρη. Ένα μαύρο τοπ με έξω τους ώμους μπορεί να κλέψει την παράσταση.

Oι celebrity σου πρότειναν εναλλακτικούς τρόπους να φοράς το μαύρο, ώρα να το κάνεις και πράξη...

Δες εδώ γιατί το σουέντ, θα αποδειχτεί η Νο1 τάση για τον χειμώνα.