Μόδα Χειμώνας 2016 : Let's get suede - Η Νο1 τάση τώρα στη ντουλάπα σου

Από την σουέντ φούστα μέχρι τα παπούτσια, το ρεπορτάζ αγοράς απλά θα σε ενθουσιάσει...
Μόδα Χειμώνας 2016 : Let's get  suede - Η Νο1 τάση τώρα στη ντουλάπα σου



Το είδες την άνοιξη, το είδες και το καλοκαίρι, ήρθε η στιγμή τώρα, το φετινό φθινόπωρο και χειμώνα να το δοκιμάσεις και να το εντάξεις στο δικό σου στιλ. Φυσικά αναφερόμαστε στο αγαπημένο σουέντ, σε εκείνο το απαλό δέρμα που έχει βάλει σκοπό να μεταμορφώσει όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ της ντουλάπας σου. 

Θα το δεις στο κλασικό καφέ χρώμα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορείς να διαλέξεις και κάποια άλλη απόχρωση, πιο fun και stylish. Αν θες φέτος να κάνεις την διαφορά αλλά συγχρόνως να ακολουθήσεις και μια από τις πιο hot τάσεις, τότε το σουέντ αξίζει να γίνει η Νο1 επιλογή σου.

Το θετικό με το συγκεκριμένο ύφασμα είναι ότι όποιο στιλ κι αν ακολουθείς (boho, minimal, mix&match κτλ.), μπορεί εύκολα να ενταχθεί στο ντύσιμο σου, χωρίς να φαίνεται παράταιρο και ''ξένο''.

Fashion blogger και fashionistas σε όλο τον κόσμο επιλέγουν το σουέντ ποικιλοτρόπως, δείχνοντας μια ιδιαίτερη προτίμηση στις φούστες και στα σορτς. Φέτος δικαιολογίες δεν χωρούν, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις κάποιο σουέντ κομμάτι στη ντουλάπα σου, από προηγούμενα χρόνια.

Φορέματα, jacket, φούστες, τσάντες, αξεσουάρ και παπούτσια, όλα θα χορέψουν σε σουέντ ρυθμούς και εσύ δεν έχεις παρά να τα ακολουθήσεις. Αν θέλεις να δοκιμάσεις αυτή την τάση, αλλά ένα σουέντ φόρεμα είναι too much για το δικό σου στιλ, άρχισε σιγά-σιγά και επέλεξε για αρχή για παράδειγμα, ένα ιδιαίτερο ζευγάρι ψηλοτάκουνα.

Extra tip : Συνδύασε την σουέντ φούστα ή σορτς με τζιν πουκάμισο και χαμηλά μποτάκια. Θα δεις που το συγκεκριμένο look θα αποδειχτεί το αγαπημένο σου για φέτος μιας εκτός από άνετο θα είναι και ιδιαιτέρως στιλάτο.

Η gallery που ακολουθεί θα σε βάλει κατευθείαν στο πιο hot trend της χρονιάς...

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

Μάθε εδώ, ποιες είναι οι top τάσεις φέτος στα αγαπημένα μποτάκια.