Style guide : 3 stylish τρόποι να φορέσεις την maxi φούστα στην γραφείο

Εσύ ποιον θα δοκιμάσεις;
Style guide : 3 stylish τρόποι να φορέσεις την maxi φούστα στην γραφείο



Όλες μας έχουμε μια maxi φούστα και τις περισσότερεςφορές είναι μαύρη. Και όταν πρόκειται να την εντάξουμε στο office style και στο ντύσιμο στο γραφείο, δεν ξέρουμε ακριβώς πως και με τι να την συνδυάσουμε.

Η μακριά φούστα, είναι από μόνη της εντυπωσιακή και κλέβει την παράσταση, άρα αν θες και εσύ να την φορέσεις στο γραφείο, το καλύτερο θα ήταν να αποφύγεις τις υπερβολές. Επίσης μια καλή συμβουλή, όταν επιλέξεις maxi φούστα το office look, είναι να φοράς πάντα ψηλοτάκουνα, έτσι ώστε να αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο.

Για να σε βοηθήσουμε λίγο παραπάνω, ακολουθούν 3 ιδανικοί συνδυασμοί για να κάνεις την διαφορά στο γραφείο, πάντα με πρωταγωνίστρια την maxi φούστα.

1ο look :

Έχεις μαύρη μακριά φούστα; Τέλεια, γιατί μπορείς να την συνδυάσεις με ένα κλασικό ασπρόμαυρο ριγέ τοπ και για extra ένταση να φορέσεις μια λεπτή ζώνη στη μέση. Εκτός από μια safe επιλογή, μάλλον θα γίνει και το αγαπημένο σου ντύσιμο για το γραφείο.

2o look :

Για τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα, φόρεσε το αγαπημένο μάλλινο sweater και πέρασε το μέσα από την maxi φούστα της επιλογής σου. Με αυτό τον τρόπο η σιλουέτα σου θα φαίνεται πιο λεπτή και μακριά και εσύ φυσικά μόνο στιλάτη θα μπορούσες να χαρακτηριστείς στα πηγαδάκια του γραφείου.

3o look :

Έχεις προγραμματισμένο επαγγελματικό ραντεβού και θες να είσαι τέλεια ντυμένη; Τότε τα πράγματα είναι απλά : Διάλεξε μια κλασική μαύρη μακριά φούστα με άνοιγμα μπροστά, από πάνω φόρεσε ένα απλό καφέ τοπ και ολοκλήρωσε με εκρού blazer. Τέλος μην ξεχάσεις να περάσεις μια λεπτή ζώνη πάνω από το jacket, έτσι ώστε να δείξεις την θηλυκή γραμμή του σώματος σου και φυσικά το καλό σου γούστο.

Τι λες; Εντυπωσικά;

Δες εδώ, την Πόπη Τσαπανίδου με το ιδανικό office look. To αγαπήσαμε!