Πόπη Τσαπανίδου : Προτείνει το ιδανικό office look

Δες το ρεπορτάζ αγοράς και ντύσου στιλάτα και θηλυκά στο γραφείο...
Πόπη Τσαπανίδου : Προτείνει το ιδανικό office look



Η αγαπημένη και πάντα στιλάτη παρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου συνεχίζει κανονικά στο πόστο της και στην καθημερινή εκπομπή ''Live U''. Εμείς φυσικά κάθε φορά ανυπομονούμε να δούμε τι καινούργιο θα φορέσει και θα προτείνει για να το δοκιμάσουμε και εμείς με την σειρά μας.

Ένα outfit που μας άρεσε πολύ και ήδη το φανταζόμαστε να το φοράμε και εμείς στο γραφείο ήταν αυτό που επέλεξε ένα λευκό loose πουκάμισο, το οποίο πέρασε μέσα από το ψηλοκάβαλο μπορντό παντελόνι και το συνδύασε με εντυπωσιακά nude strappy πέδιλα. Το χρυσό ρολόϊ ως αξεσουάρ, έδωσε την λάμψη που χρειαζόταν σε όλο το ντύσιμο.

Ποιος είπε ότι το office look πρέπει να είναι βαρετό και μια από τα ίδια. Η Πόπη με την στιλιστική της επιλογή, μας αποδεικνύει ότι και το ντύσιμο στο γραφείο μπορεί να είναι θηλυκό και εντυπωσιακό. Φόρεσε και εσύ το αγαπημένο σου πουκάμισο, συνδύασε το με ένα ψηλόμεσο παντελόνι, το οποίο θα αναδείξει μοναδικά την σιλουέτα σου και φυσικά μην ξεχάσεις τα ψηλοτάκουνα πέδιλα, που θα χαρίσουν ένα πιο θηλυκό αέρα.

Στην gallery που ακολουθεί, θα βρεις όλα τα απαραίτητα για να πετύχεις παρόμοιο office look με της γνωστής παρουσιάστριας.

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

Δες εδώ, τις top φετινές τάσεις για τα αγαπημένα μας μποτάκια.