Jumpsuit : Πως το φορούσες πέρσι και πως θα το δοκιμάσεις φέτος

Και όμως η διαφορά είναι αισθητή...
Jumpsuit : Πως το φορούσες πέρσι και πως θα το δοκιμάσεις φέτος



Τo jumpsuit είναι ένα ρούχο που όλες οι γυναίκες αγαπούν, μιας και μπορούν εύκολα να το φορέσουν όποιο σωματότυπο κι αν έχουν. Η μόδα όμως επειδή αλλάζει συχνά και πάντα ανάλογα με τις εκάστοτε σεζόν, οι ολόσωμες φόρμες δεν θα μπορούσαν να μην επηρεαστούν από τις φετινές τάσεις. 

Έτσι το 2014 φορέσαμε τα jumpsuit πολύ διαφορετικά απ' ότι θα τα φορέσουμε φέτος. Άφησε λίγο στη ντουλάπα σου τις ολόσωμες φόρμες με στενή γραμμή και τα ''θορυβώδη'' print και διάλεξε εκείνα που είναι σε πιο baggy και loose γραμμή. Tα minimal σχέδια πια κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, κάνοντας πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι του συνδυασμού των αξεσουάρ.

Τι καινούργιο θα δούμε φέτος στα jumpsuit;

1) Το συγκεκριμένο look είναι η τέλεια εισαγωγή για το νέο jumpsuit. Κάνε την αρχή με ένα σχέδιο με μεγάλο άνοιγμα πάνω από το μπούστο, με ζώνη που κάνει αντίθεση σε ένα ουδέτερο και ''ήσυχο'' χρώμα. Μην ξεχάσεις φυσικά να την αναδείξεις με εντυπωσιακά ladylike αξεσουάρ.

2) Τα jumpsuit σε στιλ wrap (αυτά που δένουν με ζώνη), θα τονίσουν τη μέση σου πολύ έξυπνα και θα δώσουν σχήμα στην σιλουέτα σου. Για επιπλέον στιλ διάλεξε ένα σχέδιο με V στο μποστινό μέρος, και παίξε με εντυπωσιακά statement κολιέ.

3) Ένα jumpsuit με χαμηλή μέση μπορεί να ακούγεται περίεργο έως τρομακτικό, κι όμως δεν είναι. Για να ''σπάσεις'' τον όγκο φόρεσε κομψά αξεσουάρ όπως ιδιαίτερα flat, stylish clutch και υπέροχα κολιέ και κάνε την διαφορά.

4) Αν θες να δείξεις πιο ψηλή, τότε το jumpsuit που σταματά στον αστράγαλο είναι μια καλή επιλογή. Φυσικά μην παραλείψεις να το συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα παπούτσια, κάνοντας ακόμα πιο ισορροπημένο το τελικό αποτέλεσμα.

5) Αν ανήκεις στην κατηγορία των μικροκαμωμένων κοριτσιών, τότε πρέπει να φορέσεις ένα jumsuit που το κάτω μέρος του σταματά ακόμα πιο πάνω και από τον αστράγαλο. Συνδυάστε έξυπνα με sneakers ή ψηλοτάκουνα και άφησε το πρόσωπό σου σε nude αποχρώσεις. 

Όλες οι photos  : refinery.com

Διάβασε εδώ τα 7 φθινοπωρινά style tip που πρέπει να αντιγράψεις τώρα!