Wrap φούστα : 3 καλοκαιρινοί τρόποι να την φορέσεις

Εσύ θα την βάλεις στη λίστα με τα must-have σου;
Wrap φούστα : 3 καλοκαιρινοί τρόποι να την φορέσεις



Τα wrap φορέματα τα γνωρίζουμε πολύ καλά και έχουμε μιλήσει εκτενώς όσον αφορά πως θα τα φορέσετε και με τι να τα συνδυάσετε. Τώρα σειρά έχουν οι wrap φούστες που το φετινό καλοκαίρι θα τις φορέσουμε όσο ποτέ μιας και πολύ έξυπνα αγκαλιάζουν το σώμα μας και επιδεικνύουν τις καμπύλες μας με τον πιο θηλυκό τρόπο.

Τι λες; Θα επενδύσεις και εσύ σε αυτό το ιδιαίτερο είδος φούστας; Εμείς στο προτείνουμε ανεπιφύλακτα και παρακάτω ακολουθούν 3 πιθανοί συνδυασμοί για να την φορέσεις ακόμα και σήμερα.

1. Φόρεσε μια wrap φούστα σε ethnic ή σε όποιο άλλο μοτίβο εσύ επιθυμείς και ισορρόπησε την με ένα απλό λευκό crop top στο πάνω μέρος. Για extra glamorous αποτέλεσμα, συνδύασε την με nude strappy πέδιλα και με office τσάντα σε έντονο χρώμα. Τέλειο;

2. Αν είσαι στο νησί, επέλεξε μια πιο αέρινη και καλοκαιρινή εκδοχή της wrap φούστας. Ειδικότερα αν την βρεις στα χρώματα του γαλάζιου και του λευκού και την συνδυάσεις με strapless λευκό τοπ και ψάθινο καπέλο, τότε θα έχεις πετύχει το πιο εντυπωσιακό και chic summer look. Bingo!

3. Λατρεύεις τα έντονα χρώματα; Τότε διάλεξε μια μίνι wrap φούστα με print ή χωρίς σε έντονα και χαρούμενα χρώματα και κάνε την διαφορρά. Από πάνω ένα απλό t-shirt σε basic γραμμή και χρώμα θα σε βοηθήσει να την αναδείξεις ακόμα περισσότερο!

Δες εδώ, πως να συνδυάσεις το μαύρο τζιν σορτς, το φετινό καλοκαίρι!