Μαύρο τζιν σορτς : 3 stylish τρόποι να το φορέσεις

Μιλάμε για ένα από τα must-have του καλοκαιριού...
Μαύρο τζιν σορτς : 3 stylish τρόποι να το φορέσεις



Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι οι περισσότερες από εμάς βολευομάστε με τα τζιν σορτς είτε στην ανοιχτόχρωμη εκδοχή του μπλε ή στην πιο σκουρόχρωμη. Και κάπως έτσι αφήνουμε απ' έξω (και κακώς) το μαύρο τζιν σορτς. Μια κλασική επιλογή που δεν φεύγει από τη μόδα και λόγω του basic ύφους έχουμε την δυνατότητα να το φορέσουμε από το πρωϊ έως το βράδυ όποιο στιλ ακολουθούμε.

Τι θα έλεγες φέτος να του δώσεις μια ευκαιρία και να το αποθεώσεις; Δες τους 3 πιθανούς συνδυασμούς που ακολουθούν και παίξε μαζί του :

1. Συνδύασε το μαύρο σορτς με τζιν πουκάμισο, ανοιχτόχτωμα flat, μαύρη τσάντα και λευκό καπέλο τύπου fedora. Ένα casual look που πηγαίνει σε όλες και γιατί όχι να μην το χαρακτηρίσουμε εντυπωσιακό.

2. Καλοκαίρι χωρίς ρίγες γίνεται; Δεν γίνεται! Γι' αυτό φόρεσε το αγαπημένο μαύρο τζιν σορτς με ένα τοπ με ρίγες άσπρο -κόκκινο. Η αντίθεση να είναι πολύ στιλάτη και αν προσθέσεις και μαύρα strappy πέδιλα απλά θα απογειώσεις όλο το outfit...

3. Εσύ που λατρεύεις τόσο το άσπρο-μαύρο και το minimal στιλ τότε αυτό το look είναι για εσένα. Πρόσθεσε όποιο λευκό τοπ εσύ προτιμάς και παίξε με τα αξεσουάρ και τα παπούτσια. Τόσο απλό!

Τι λες; Ποιο θα δοκιμάσεις από τα 3;

Δες εδώ, 10 εντυπωσιακά φορέματα για το πρώτο ραντεβού!