3 εντυπωσιακοί τρόποι να φορέσεις παντελόνι-καμπάνα το καλοκαίρι

Βάλτο τώρα στη βαλίτσα των διακοπών σου...
3 εντυπωσιακοί τρόποι να φορέσεις παντελόνι-καμπάνα το καλοκαίρι



Το φορέσαμε πολύ φέτος το χειμώνα και θα εξακολουθήσουμε να το επιλέγουμε και για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Φυσικά κάνουμε λόγο για το παντελόνι-καμπάνα το οποίο άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί ως το πιο stylish παντελόνι που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της.

Από το τζιν παντελόνι μέχρι την λευκή και μαύρη εκδοχή της έχει την ιδιότητα να μεταμορφώνει την σιλουέτα σε πιο κομψή και εντυπωσιακή. Αν και εσύ θα την δοκιμάσεις, εκτός από τους 3 πιθανούς συνδυασμούς που ακολουθούν, μην ξεχάσεις να φοράς και τα ψηλοτάκουνα σου για επιπλέον ύψος.

1. Φόρεσε το αγαπημένο σου τζιν σε στιλ παντελόνας και συνδύασε το με ένα ριγέ τοπ περασμένο από μέσα. Για extra ένταση πρόσθεσε μια κόκκινη πινελιά, όπως ένα κόκκινο τζάκετ ή παπούτσια. Το casual στιλ θα μεταμορφωθεί στο λεπτό.

2. Ένα μαύρο παντελόνι-καμπάνα σε μαύρο χρώμα είναι πολύ πιθανό να έχεις στη ντουλάπα σου. Για ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα, φόρεσε ένα τζιν πουκάμισο και από πάνω πρόσθεσε ένα crop top. Το layering που θα δημιουργήσεις θα είναι το λιγότερο εντυπωσιακό.

3. Για εσένα που το καλοκαίρι αγαπάς το λευκό, δοκίμασε ένα total white look με πρωταγωνιστή το παντελόνι καμπάνα. Μετά πρόσθεσε ένα χρωματιστό καπέλο για να δώσεις την ζωηράδα που του λείπει.

 

 

 

Δες εδώ, 3 ιδανικούς συνδυασμούς για να φορέσεις το loose παντελόνι!