3 τρόποι να φορέσεις loοse παντελόνι το καλοκαίρι

Επένδυσε και εσύ στο πιο άνετο και στιλάτο item της ντουλάπας σου...
3 τρόποι να φορέσεις loοse παντελόνι το καλοκαίρι



Το loose παντελόνι ή παντελόνα είναι μάλλον το πιο άνετο ρούχο του καλοκαιριού. Υπέρκομψο, θηλυκό και εντυπωσιακό είναι αρκετό για να μεταμορφώσει το ντύσιμο σου στο λεπτό. Ειδικότερα την συγκεκριμένη εποχή είναι η τέλεια επιλογή μιας και το αέρινο ύφασμα του πάει κόντρα στον ιδρώτα και την ζέστη που αντιμετωπίζουμε όλες μας καθημερινά.

Από το πρωϊ στο γραφείο μέχρι το βράδυ για ποτό με το αγόρι σου, το loose παντελόνι θα σου κάνει την ζωή ευκολότερη όσον αφορά τις στιλιστικές σου ανησυχίες. Παρακάτω ακολουθούν 3 stylish τρόποι για να το φορέσεις ακόμα και σήμερα...

 

1. Διάλεξε την πιο ethnic παντελόνα και συνδύασε την με ένα μαύρο crop τοπ, καφέ τσάντα και statement κολιέ. Βασικό είναι να μην ξεχάσεις να φορέσεις πλατφόρμες για επιπλέον ύψος και στιλ.

2. Αν είσαι οπαδός του minimal-chic look τότε το συγκεκριμένο ντύσιμο είναι για εσένα. Αυτά που θα χρειαστείς είναι μια παντελόνα σε ροδακινί απόχρωση, μαύρο τοπ, πλατφόρμες και ένα oversized καπέλο. Τέλειο;

3. Fan του λευκού ενωθείτε! Φόρεσε και εσύ τη λευκή παντελόνα με ασορτί μπλούζα και ολοκλήρωσε το look με nude τσάντα και μαύρα πέδιλα. Elegant και chic.

 

Δες εδώ, τα 7 φορέματα που κάθε γυναίκα οφείλει να έχει δοκιμάσει στην ζωή της!