Πως θα φορέσεις το ίδιο φορεμα σε 4 event χωρίς να το καταλάβει κανείς

Έχεις 2 γάμους και 2 βαπτίσεις σε ένα μήνα; Κανένα πρόβλημα...
Πως θα φορέσεις το ίδιο φορεμα σε 4 event χωρίς να το καταλάβει κανείς



Είναι ο μήνας που το γραμματοκιβώτιο γεμίζει με προσκλητήρια, είτε γάμου είτε βάπτισης. Και τότε γυρίζει συνεχώς η σκέψη στο μυαλό σας ''Τι θα φορέσω και στα 4 μυστήρια;''. Κάπου εκεί εμφανιζόμαστε εμείς μιας και σας έχουμε την λύση. Το μπλε σκούρο minimal φόρεμα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε 4 διαφορετικά outfit, που κανένας δεν θα καταλάβει ότι πρόκειται για το ίδιο φόρεμα.

Ανάλογα με την ώρα, την τοποθεσία και το μυστήριο και φυσικά την εναλλαγή κάθε φορά αξεσουάρ και παπουτσιών, η όλη διαδικασία θα σας αρέσει πολύ, αφού κάθε φορά θα το βλέπετε σαν μια μικρή στιλιστική πρόκληση. Παρακάτω ακολουθούν 4 πιθανοί και διαφορετικοί μεταξύ τους συνδυασμοί ετσι ώστε και χρήματα να γλιτώσετε και θα κλέψετε τις εντυπώσεις...

1. Για μία πρωϊνή βάπτιση :

 Συνδυάστε το μπλε φόρεμα με chic λευκό καπέλο για τον ήλιο και ολοκληρώστε με nude γιλέκο, λευκά ψηλοτάκουνα και χρυσό βραχιόλι.

2. Για μια απογευματινή βάπτιση :

Το μπλε φόρεμα θα δείχνει εντπωσιακό με αξεσουάρ σε πράσινο χρώμα. Κάντε την διαφορά και φορέσετε παπούτσια σε μπλε σκούρα απόχρωση και χρυσό βραχιόλι.

3. Για ένα γάμο στη παραλία :

Άμμος και ψηλοτάκουνα = Απαγορευτικό! Ταίριαξε μοναδικά το μπλε φόρεμα με flat λευκά παπούτσια, γυαλιά για τον ήλιο και ολοκληρώστε το look με χρυσά σκουλαρίκια και boho καφέ τσάντα.

 

4. Για ένα επίσημο γάμο :

Τα εντυπωσιακά nude πέδιλα, τα κοσμήματα σε χρυσές αποχρώσεις και το μπλε clutch πρέπει να είναι τα must-have κομμάτια για να συνδυάσεις το μπλε φόρεμα.

Ακολουθεί gallery για να πετύχεις, γιατί όχι και τους 4 συνδυασμούς...

Δες εδώ 4+1 τρόπους για να συνδυάσεις το ροζ σορτς!