Pink rules : 4+1 τρόποι να φορέσεις το ροζ σορτς

Βάλε το πιο girly χρώμα στη ζωή σου και κάνε το summer look σου πιο ενδιαφέρον...
Pink rules : 4+1 τρόποι να φορέσεις το ροζ σορτς



Τζιν σορτς σίγουρα έχεις, πιθανότατα να έχεις και ένα λευκό σορτς, ροζ όμως έχεις; Μάλλον πρέπει να αποκτήσεις και σύντομα κιόλας μιας και το καλοκαίρι μας περιμένει να το κάνουμε πιο παιχνιδιάρικο και κοριτσίστικο. Αρκεί ένα και μόνο ροζ σορτς για να δημιουργήσεις πολλά και διαφορετικά outfit, εναλλάσσοντας κάθε φορά αξεσουάρ και παπούτσια. Τι λες; Είσαι έτοιμη να αντικαταστήσεις τα βαρετά και συνηθισμένα σορτς;

Ακολουθούν 4+1 τρόποι για να συνδυάσεις το ροζ σορτς :

1.  Διάλεξε την πιο boho εκδοχή του ροζ σορτς και κάνε την διαφορά. Ολοκλήρωσε με ένα απλό λευκό crop top και δώσε extra λάμψη με χρυσά αξεσουάρ.

2. Ένα κλασικό λευκό πουκάμισο αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσένα που δεν ξέρεις με τι χρώμα να συνδυάσεις το ροζ σορτς και αγαπάς το κλασικό ντύσιμο. Η μαύρη ζώνη θα κάνει την διαφορά!

3. Όλες έχουμε τουλάχιστον ένα τζιν πουκάμισο. Δώσε και εσύ την casual πινελιά στο look σου και στην συνέχεια να παίξεις μς τα αξεσουάρ.

4. Για ένα πιο lady-like και preppy look, φόρεσε το αγαπημένο σου σορτς σε όποια απόχρωση του ροζ θέλεις και συνδύασε το με λευκό τοπ και με ψηλοτάκουνα με μπαρέτες.

5. Αν πάλι λατρεύεις τα flat παπούτσια, όπως για παράδειγμα τις μπαλαρίνες, τότε μια ροζ κλασική τσάντα χειρός, το λευκό πουκάμισο, τα χρυσά κοσμήματα και φυσικά το ροζ σορτς θα πρέπει να γίνουν οι οδηγοί σου.

Δες εδώ, 4+1 πιθανούς τρόπους για να συνδυάσεις την τζιν σαλοπέτα!